Vacature Medewerker Backoffice

Medewerker Backoffice in Gorinchem

Kiwa logo

Medewerker Backoffice

Locatie Gorinchem, Netherlands Functie General Services (Miscellaneous) Type baan Support (Supportive/Administrative) Werktijden 32 - 40 Requisitie-ID 3050

Korte introductie

Krijg jij energie van administratieve werkzaamheden, ben jij proactief en nauwkeurig en werk je graag projectmatig? Lees dan snel verder!

Over de functie

Kiwa BDA is een bouwkundig ingenieursbureau met expertise in daken en gevels. Voor verschillende type klanten werken we op projectbasis, waarbij de klantvraag voorop staat. Natuurlijk komt er uit deze projecten ook de nodige projectadministratie voort en zijn er collega's nodig die ervoor zorgen dat de projectadministratie en het contact met klanten op rolletjes lopen. Dat is waar jij als backoffice medewerker komt kijken!
Als backoffice medewerker heb je een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

- Je werkt nauw samen met onze dak- en geveladviseurs
- Je werkt offertes en rapportages uit;
- Jij bent tevens (samen met je collega's van de backoffice) het aanspreekpunt voor klanten;
- Je houdt zicht op de voortgang van projecten en rapporteert hier proactief over;
- Je koppelt mogelijke knelpunten in de voortgang schriftelijk terug naar de opdrachtgever en de adviseur.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een fijne nieuwe collega die zich in het volgende plaatje herkent:
- Met jouw proactieve, vriendelijke en professionele houding maak jij elke dag weer het verschil voor onze klanten;
- Jouw enthousiasme, positieve energie en gedrevenheid werken aanstekelijk en dragen bij aan een leuke sfeer in het team;

- Je werkt zeer nauwkeurig, hebt een goed concentratievermogen en oog voor detail, maar verliest daarbij het grotere geheel niet uit het oog;
- Multitasken ligt jou goed en je kunt prima uit de voeten met digitale systemen. Als het druk is, weet jij goed prioriteiten te stellen en bent in staat de rust te beware in het team;
- Je beheerst de Nederlandse taal beheers uitstekend, zowel in woord als geschrift en je begrijpt dat goede communicatie niet alleen zenden, maar vooral ook luisteren is.
- Je voelt je thuis in een no-nonsense, bouwgerelateerde bedrijfscultuur.
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Miinder is eventueel bespreekbaar; afhankelijk van de aansluiting met het profiel;

- Je functioneert op mbo werk-en denkniveau en hebt enkele jaren relevante administratieve ervaring in je rugzak;

Voldoe je hier niet exact aan, maar ben jij wel dé persoon die wij hierboven hebben beschreven? Dan worden wij graag overtuigd!

Wat zetten wij daar tegenover?


Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met:

 • Een uitstekend salaris;
 • Een jaarcontract (met de intentie dit bij goed functioneren na een jaar om te zetten naar een vast contract);
 • 27 verlofdagen en 10 ATV-dagen, dus 37 vrije dagen in totaal;
 • Een uitstekende pensioenregeling (2/3e van de premie wordt door Kiwa vergoed);
 • De keuze uit een variabele beloning die kan oplopen tot gemiddeld 11% en max. 15% van het bruto jaarsalaris of een eindejaars- en winstuitkering;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Veel ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • En niet te vergeten: een gezellig team met leuke collega's.

Waar ga je werken?


Als backoffice medewerker kom je te werken bij bouwkundig ingenieursbureau Kiwa BDA Dak- en Geveladvies in Gorinchem met ruim 50 deskundige collega's. Kiwa BDA geldt als dé autoriteit op het gebied van gevels en daken en onderscheidt zich door haar onafhankelijke positie. Wij adviseren onze opdrachtgevers over kwaliteit, veiligheid, onderhoud en duurzaamheid van gevels en daken. Daarnaast verrichten wij (schade)onderzoeken voor eigenaren, aannemers, beleggers, beheerders, rechtsbijstandverzekeringen en rechtbanken.

Ben je geïnteresseerd en is deze functie iets voor jou?


Heb jij nog vragen over deze vacature? Ik kom graag met je in contact: , , telefonisch te bereiken op of per mail via . Wij maken graag kennis met je!

Kiwa: wij creëren vertrouwen

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services zorgen we voor inzicht in kwaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, efficiëntie en controle. We creëren onafhankelijk vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten.

Contact

 • Bezoek kiwa.nl


Functie:backoffice medewerker
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kiwa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Medewerker Backoffice Kiwa 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures