Vacature Mechatronicus

Mechatronicus in Gorinchem

Mechatronicus (m/v/d)

Afronding
Diploma middelbaar onderwijs

Duur opleiding
3,5 jaar


Tijdens je opleiding binnen de ondernemingsgroep doorloop je verschillende afdelingen, om je technische vaardigheden en kennis te verdiepen en uit te breiden. Daarbij leer je de montage van mechanische, elektrische en elektronische componenten kennen en biedt ondersteuning bij de installatie daarvan. Ook het meten en testen van elektrische grootheden en de medewerking bij de inbedrijfstelling van onze machines behoort tot je taken.

Wat verwachten wij van jou?

Je ondersteunt je collega's bij de inbedrijfstelling en het onderhoud van onze installatie en hebt interesse in techniek en innovatie (met name mechanica, elektronica, pneumatica en informatica). Ondersteun ons team met verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid, teamspirit en enthousiasme.

Het beroep past bij jou, wanneer je…

… je de combinatie van elektronica en mechanica leuk vindt.
… graag met je handen werkt.
… componenten tot een groter geheel wilt samenbouwen.

Wat is het doel van de opleiding?

Ons doel is, jou gereed te maken voor je beroepsmatige toekomst en jou de best mogelijke start voor je beroepsleven mogelijk te maken. Na een opleiding binnen onze ondernemingsgroep ben je gewapend voor alle uitdagingen, waar een Mechatronicus voor komt te staan. Bij ATOMA-MULTIPOND wordt je optimaal op je werkzaamheden voorbereid en het samenbouwen van complexe mechatronische systemen is voor jou geen probleem meer.

Dit bieden wij jou

Naast een gefunceerde opleiding met interessante en verantwoordelijke taken bieden wij jou een aantrekkelijke vergoeding, premies voor getuigschriften, excursies voor stagiairs en vele andere sociale voordelen…

Hier vindt je alle voordelen, die je tijdens je opleiding bij de ondernemingsgroep ATOMA-MULTIPOND hebt:


in Gorinchem, Nederland

in Keulen, Duitsland

in onze testcentra

in Amerika, Nederland,
Frankrijk, Groot-Brittanië
en op ons hoofdkantoor

MULTIPOND Wägetechnik GmbH

Traunreuter Straße 2-4
D-84478 Waldkraiburg
Tel.:+49 8638 961 - 0
Fax: +49 8638 961 - 111
Email:Functie:mechatronicus
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Multipond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Mechatronicus Multipond 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures