Vacature Marketing Medewerker

Marketing Medewerker in Gorinchem

Kiwatt

Marketing medewerker

Geef jij ons energie en ben jij opzoek naar een uitdagende marketingbaan waarbij je al jouw marketing skills kan inzetten? Solliciteer dan snel op deze vacature! Wij zijn op zoek naar een Marketing medewerker die met zijn/haar enthousiasme een onmisbare schakel wordt in ons hechte team.

  • https://www.werkenbijkiwatt.nl/vacancy/marketing-medewerker/
  • STAND: D111

De energietransitie is in volle gang en jij kan hier als marketing medewerker een belangrijke bijdrage aan leveren. Kiwatt is een belangrijke speler in de energietransitie door slimme oplossingen aan te bieden voor de opslag van energie. Wij zorgen ervoor dat ieder huishouden of bedrijf zelf controle heeft over de opgewekte energie. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van onze producten. Ben jij opzoek naar een uitdagende marketingbaan waarbij je al jouw marketing skills kan inzetten? Solliciteer dan snel op deze vacature! Wij zijn op zoek naar een marketing medewerker die met zijn/haar enthousiasme een onmisbare schakel wordt in ons hechte team.

Dit bieden wij jou

Een zeer interessante marketingfunctie met veel ruimte voor ontwikkeling, waarbij je de Marketing Manager ondersteunt.
Een indrukwekkende werkplek aan de A12 (goed bereikbaar met OV), Nespresso koffie, vers fruit, wekelijks warme broodjes en een vrijdagmiddag borrel inclusief heerlijke hapjes en drankjes.
Je hebt veel vrijheid in je functie en de lijntjes zijn kort.
Gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar.
Functie voor 32-40 uur.

Dit breng je mee als marketing medewerker:

Je hebt enkele jaren ervaring binnen een commerciële organisatie.
Je kan zelfstandig werken.
Ervaring met sales driven marketing en Hubspot zijn een pré.
Jouw beheersing van de Nederlandse taal is perfect.
Je bent niet bang om door te vragen of vragen te stellen bij ingewikkelde onderwerpen, om tot het juiste eindproduct te komen.

Neem dan contact op met , of . We leren je graag kennen!Functie:marketing medewerker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Marketing Medewerker RMV 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures