Vacature Marketeer Industrial

Marketeer Industrial in Gorinchem

Marketing · Gorinchem

Marketeer industrial

Voor ons Cluster Industrie - met grote events in zowel de maak- als procesindustrie - zijn we op zoek naar een Marketeer met gezonde ambitie. De industriële sector ligt aan de basis van vele verschillende branches in Nederland. Het cluster Industrie van Easyfairs helpt deze dynamische sector met de organisatie van toonaangevende events en bevestigd daarmee de koppositie die we in Nederland innemen. Gezamenlijk helpen we markten vooruit door de juiste trends te volgen en technologie centraal te stellen.

Daarnaast stimuleren we kennisdeling om duurzaamheid te bevorderen en efficiëntie te optimaliseren binnen de industriële sector.

In deze uitdagende rol ben jij dé expert in het bereiken en enthousiasmeren van onze doelgroep. Met jouw creativiteit en inzicht vertaal je complexe marktuitdagingen naar heldere, impactvolle marketingconcepten en campagnes. Je hebt een gedegen plan- en overzichtsvermogen, en je bent een echte aanpakker.

Grijp deze unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamisch team en een organisatie die jouw groei en succes ondersteunt. Samen maken we de industrie-events in Nederland tot een groot succes. Solliciteer vandaag nog en geef jouw carrière een boost!

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau (pré met een marketing/communicatie specialisatie);
 • Je hebt kennis van en ervaring met (online) marketing, contentmarketing, E-mailmarketing en marketing automation;
 • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline): schrijven is je tweede natuur;
 • Je bent creatief, ondernemend, resultaatgericht, en stelt altijd de klant centraal, je beschikt over een doelmatige, zakelijke en commerciële instelling;
 • Je hebt affiniteit met de Evenementenbranche en bent in staat om op zowel strategisch niveau mee te denken als operationeel niveau te knallen.
 • We zoeken een Content Marketeer voor het cluster Industrie. Ervaring en/of kennis van deze branche is een pré.
 • Ervaring in de marketing is vereist, maar jouw persoonlijkheid, motivatie en wilskracht zijn uiteindelijk doorslaggevend!
 • 3-5 jaar relevante werkervaring

Wat bieden we jou?

 • Werken bij één van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren van Nederland;
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, heb je een tof idee? Bring it on!;;
 • Jouw ontwikkeling staat centraal met coaching on the job in een professioneel team en je kunt deelnemen aan ons mooie Online Academy kennisprogramma;
 • Een informele en fijne werksfeer;
 • Gezellige collega's (een relatief jonge werkomgeving), met veel legendarische bedrijfsuitjes!

Waar staat Easyfairs voor?

Easyfairs brengt communities samen uit diverse sectoren en streeft naar 'life-changing experiences'. Onze evenementen zijn creatief, innovatief en interactief. Tijdens onze fysieke events bieden we een compleet overzicht van de markt, tonen we innovaties en behandelen we actuele onderwerpen in ons kennisprogramma, workshops en demo's. Daarnaast bieden we ruimschoots gelegenheid om te netwerken, een essentieel aspect.

Met trots behoort Easyfairs tot de top 20 van wereldwijde beursorganisatoren. Jaarlijks organiseren we maar liefst 50-70 evenementen in Nederland, variërend van onze eigen venues in Gorinchem en Hardenberg (Evenementenhal) tot gerenommeerde locaties zoals RAI Amsterdam, Jaarbeurs en Brabanthallen.

Venues & Events

Easyfairs Nederland beheert 2 evenementenlocaties; in Gorinchem en Hardenberg. Hier organiseren wij met 200 collega's rond de 85 evenementen per jaar!

Nieuwsgierig naar onze locaties en evenementen? Check de website van onze venues!

Marketing · Gorinchem

Marketeer industrial

Werk je al bij Easyfairs Nederland?Functie:marketeer industrial
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AQUA Beurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Marketeer Industrial AQUA Beurs 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures