Vacature Marketeer Dental Expo

Marketeer Dental Expo in Gorinchem

Marketing · Gorinchem

Marketeer Dental Expo

Nieuwe uitdaging als Marketeer bij Dental Expo! Breng de mondzorg-community samen, creëer impact en groei in een dynamisch team.

Voor het grootste evenement in de mondzorg in Nederland zoeken we een ambitieuze Marketeer. Dental Expo brengt alle professionals binnen de mondzorg samen en biedt het nationale platform voor deze community. Het evenement is dé plek om te netwerken, nieuwe producten te tonen en bestaande relaties te onderhouden. Innovatie en ontwikkeling staan centraal en geven bezoekers een blik in de toekomst. Wil jij bijdragen aan kennisdeling en evenementen in de mondzorg? Ontwikkel jezelf binnen een dynamisch team en organisatie. Weet jij hoe je de doelgroep bereikt en prikkelt met de juiste boodschap? Kun jij dentale vraagstukken vertalen naar creatieve marketingconcepten en concrete campagnes? Ben jij een aanpakker met een goed plan- en overzichtsvermogen?

Wat vragen we van jou?


 • HBO werk- en denkniveau (pré met een marketing/communicatie specialisatie);
 • Je hebt kennis van en ervaring met (online) marketing, contentmarketing, E-mailmarketing en marketing automation;
 • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline): schrijven is je tweede natuur;
 • Je bent creatief, ondernemend, resultaatgericht, en stelt altijd de klant centraal, je beschikt over een doelmatige, zakelijke en commerciële instelling;
 • Je hebt affiniteit met de Evenementenbranche en bent in staat om op zowel strategisch niveau mee te denken als operationeel niveau te knallen.
 • We zoeken een Content Marketeer voor het cluster Industrie. Ervaring en/of kennis van deze branche is een pré.
 • Ervaring in de marketing is vereist, maar jouw persoonlijkheid, motivatie en wilskracht zijn uiteindelijk doorslaggevend!
 • 3-5 jaar relevante werkervaring

Wat bieden we jou?

 • Werken bij één van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren van Nederland;
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, heb je een tof idee? Bring it on!;;
 • Jouw ontwikkeling staat centraal met coaching on the job in een professioneel team en je kunt deelnemen aan ons mooie Online Academy kennisprogramma;
 • Een informele en fijne werksfeer;
 • Gezellige collega's (een relatief jonge werkomgeving), met veel legendarische bedrijfsuitjes!

Waar staat Easyfairs voor?

Easyfairs brengt communities samen uit diverse sectoren en streeft naar 'life-changing experiences'. Onze evenementen zijn creatief, innovatief en interactief. Tijdens onze fysieke events bieden we een compleet overzicht van de markt, tonen we innovaties en behandelen we actuele onderwerpen in ons kennisprogramma, workshops en demo's. Daarnaast bieden we ruimschoots gelegenheid om te netwerken, een essentieel aspect.

Met trots behoort Easyfairs tot de top 20 van wereldwijde beursorganisatoren. Jaarlijks organiseren we maar liefst 50-70 evenementen in Nederland, variërend van onze eigen venues in Gorinchem en Hardenberg (Evenementenhal) tot gerenommeerde locaties zoals RAI Amsterdam, Jaarbeurs en Brabanthallen.

Venues & Events

Easyfairs Nederland beheert 2 evenementenlocaties; in Gorinchem en Hardenberg. Hier organiseren wij met 200 collega's rond de 85 evenementen per jaar!

Nieuwsgierig naar onze locaties en evenementen? Check de website van onze venues!

Marketing · Gorinchem

Marketeer Dental Expo

Nieuwe uitdaging als Marketeer bij Dental Expo! Breng de mondzorg-community samen, creëer impact en groei in een dynamisch team.

Carrièresite

 • Cookies beheren

Werk je al bij Easyfairs Nederland?Functie:marketeer dental expo
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AQUA Beurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Marketeer Dental Expo AQUA Beurs 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures