Vacature Manufacturing Engineer

Manufacturing Engineer in Raamsdonksveer

(Lead) Manufacturing Engineer

Production organisation

Manufacturing Engineering

Raamsdonksveer (NL)

40 uur

Over PAL-V

Bij PAL-V streven we niet alleen naar het verwezenlijken van de eerste vliegende auto - we zetten ons actief in om deze ambitie waar te maken. Gevestigd in Raamsdonksveer, grenzend aan de snelweg, vormt onze locatie het epicentrum waar onze design- en productie organisatie naadloos samenwerken. Als een internationale organisatie omvatten we momenteel een team van circa 200 toegewijde professionals. Als jouw visie en vastberadenheid parallel lopen aan de onze, nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze baanbrekende onderneming en gezamenlijk een mijlpaal in de geschiedenis te schrijven.

De functie

Als Manufacturing Engineer zorg je ervoor dat het productieproces efficiënt verloopt en voldoet aan de geldende luchtvaartkwaliteits- en veiligheidsnormen (luchtvaartomgeving PART21 subonderdeel G conforme normen).

Jouw toekomstige baan

Taken en verantwoordelijkheden

 • Vertalen van de productdefinities van onze innovatieve Design Organisatie naar productie-instructies, inspecties, routings en vereiste gereedschappen;
 • Opstellen van duidelijke assemblage- en inspectie-instructies;
 • Ontwerpen van gereedschappen en apparatuur in 3D;
 • Maken van inspectierapporten voor eerste artikelen;
 • Verbeteren van de productie-engineering en productieprocessen is een continu proces (APQP/Lean);
 • Ondersteunen van ons interne reviewteam in het afwijkingsproces;
 • Behouden van overzicht op de ME planning om te zorgen dat deadlines worden gehaald.

Softwarekennis

 • Imponeren van het team met je vaardigheden in 3D CAD-software;
 • Werken met CAD-software is gesneden koek, dan is Creo Illustrate voor jou geen uitdaging;
 • Werk met PLM Software (we werken met Windchill);
 • Office 365.

Jouw profiel

 • HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van productie- en lean productietechnieken.
 • Relevante werkervaring;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en/of Engels.
 • Je bent bereid om fulltime (40 uur) te werken en op kantoor aanwezig te zijn.

PAL-V biedt jou

Bij PAL-V geloven we dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Daarom hebben we arbeidsvoorwaarden en extraatjes ontworpen die verder gaan dan het gewone, om de beste werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

Ons aanbod voor jou

Omdat het erbij hoort

We hechten waarde aan inzet en toewijding. Ontvang aantrekkelijke beloningen en compensaties volgens ons op maat gemaakte functie- en salarishuis; De (Lead) Manufacturing Engineer is ingeschaald binnen ons functie- en salarishuis, met een bereik van €3.907,- tot maximaal €5.683,-; Geniet van een vergoeding voor woon-werkverkeer van €0,23 per kilometer, tot een maximale enkele reisafstand van 75 km en ontvang €2,34 voor een thuiswerkdag; Profiteer van een vakantiebonus van 8% en ontvang 27 vakantiedagen, met de optie om 10 extra dagen bij te kopen voor de momenten dat je tijd voor jezelf nodig hebt; Jouw welzijn staat centraal, daarom bieden we een solide 50/50 pensioenregeling; Als groeiende organisatie bieden we talloze mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Of je aan het begin van je carrière staat of jarenlange ervaring hebt, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe gebieden te verkennen en jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn; We bieden niet alleen verticale groeimogelijkheden binnen jouw vakgebied, maar ook horizontale groei naar andere afdelingen en functies. Zo kun je je horizon verbreden, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en een veelzijdige carrière opbouwen die aansluit bij jouw interesses en passies.

Functie:manufacturing engineer
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PAL-V via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Manufacturing Engineer PAL-V 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures