Vacature Magazijn Medewerker

Magazijn Medewerker in Sliedrecht

DUKE

 1. Vacature
 2. Magazijn medewerker (40 uur per week)

Wat ga je doen als magazijn medewerker?

Als magazijnmedewerker bij DUKE zorg je voor de afhandeling van het totale proces van inkomende goederen tot uitgaande orders van de productie van onze koffie-espressomachines. Daarnaast voorzie je onze productieafdeling aan de hand van een picklijst en het tweebakken systeem van de juiste onderdelen. Zo zorg je ervoor dat je collega's in de productie op tijd van de juiste artikelen zijn voorzien en dat zij lekker door kunnen met hun werk.

We maken gebruik van een KARDEX kast, waardoor we een geautomatiseerd en efficiënt systeem hebben voor ons magazijn. We werken met diverse interne transportmiddelen, zoals een reachtruck, elektrische stapelaars en een orderpicker op hoogte. Je komt te werken in een klein, collegiaal team waarin teamwork erg belangrijk is. Alle middelen zijn dus aanwezig om prettig te kunnen werken!

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook fijn onderdeel te zijn van een team. Je werkt nauwkeurig en efficiënt, bent een doorzetter en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting;
 • Werkervaring in een magazijn;
 • Ervaring met het besturen van interne transportmiddelen en je wilt graag je reachtruckcertificaat halen of hebt deze zelfs al;
 • Ervaring met werken met de computer en scanning;
 • Ervaring met werken met een WMS is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor DUKE zijn prettige collega's en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf.

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressomachines;
 • Met regelmaat zorgen wij voor een traktatie of attentie en organiseren we borrels of gezellige uitjes!

Over DUKE

DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Ga jij binnenkort aan de slag als magazijn medewerker bij DUKE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan van der Stelt (Manager operations) via .

Tags: Logistiek, magazijn

Dit is het privacybeleid van B.V.'s. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de websites werkenbij.dejong bezoeken. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens.

Vastleggen en verwerking van gegevens
legt de persoonsgegevens die door sollicitanten worden ingezonden of anders beschikbaar gesteld alleen vast ten bate van het vervullen van vacatures.

Als u niet wilt dat je persoonsgegevens worden bewaard voor een latere sollicitatie of functievervulling bij , dan kun je dat kenbaar maken. zal op verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit haar database verwijderen. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doorgeven: (vermeld daarbij naam, adres en geboortedatum).Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Jong DUKE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Magazijn Medewerker De Jong DUKE 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures