Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Arkel

Dit ga je doen

Jij kunt binnenkort het logistieke team versterken bij je nieuwe werkgever, een productiebedrijf in Gorinchem dat producten maakt voor de bouwsector. Je zorgt als Logistiek Medewerker ervoor dat de productie nooit stil komt te staan. Daarom rijd je grotendeels van de dag op je heftruck en vul je voorraden bij, je laadt en lost vrachtwagens en onderhoudt contacten met de Vrachtwagenchauffeurs.

Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag en je werktijden liggen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Heb jij als Heftruckchauffeur of als Reachtruckchauffeur wel ervaring op een heftruck of reachtruck, maar geen geldig certificaat meer? Geen probleem! Op kosten van Raaak Personeel kun je een dagcursus volgen om je certificaat te behalen. Je heftruck certificaat ontvang je per post en dan is je certificaat het komende 5 jaar weer geldig. Is dat niet fijn?

Zoals je kunt lezen is deze functie van Heftruckchauffeur een afwisselende baan. Je hebt dagelijks contact met veel van je collega’s en Chauffeurs. Dit maakt het werk nog leuker, vind je niet? 

Pak nu snel je heftruckcertificaat erbij en check of dit nog geldig is, zo niet? Bel dan met Sterre om dit door te geven. We kijken samen wat we voor je kunnen doen. 

Is je heftruck certificaat nog wel geldig en wil jij ervan door met deze leuke baan in de logistiek? Dan kun je meteen hieronder je contactgegevens achterlaten! Wij nemen spoedig contact met je op om kennis te maken.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken bij een productiebedrijf in Gorinchem dat producten maakt voor de bouwsector.

Dit krijg je

 • Een startsalaris tot € 2.600,- bruto per maand
 • Een fulltime dienstverband in dagdienst (van maandag tot vrijdag)
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • 8,3% vakantietoeslag
 • Pensioen opbouw
 • GRATIS je heftruck certificaat behalen via RAAAK Personeel!
 • Periodieke personeelsfeestjes
 • Je mag zelf kiezen of jij je salaris per week of per 4 weken wilt ontvangen!
 • Heb je het naar je zin? Dan is er uitzicht op een vast contract.


Functie:Logistiek Medewerker
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Logistiek Medewerker Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures