Vacature Logistiek medewerker in Gorinchem

Logistiek medewerker in Gorinchem in Gorinchem

Wil jij een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is? Ook nog eens een lekkere € 15,- per uur verdienen? Bij deze baan kan het! En helemaal tof: Er zit zelfs een sportschool in het kantoor. Is dit iets voor jou? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Een dikke € 15,- per uur verdienen!
 • Lekkere dagdiensten van 7:00 - 16:30 uur!
 • Werken in de regio Gorinchem
 • Halfjaar in dienst? Dan krijg je een vast contract
 • Megaveel doorgroeimogelijkheden!
 • Borrels en andere leuke uitjes!
Wie ben jij

Jij bent veel meer dan een logistiek medewerker en zorgt ervoor dat het terrein er spik en span bij ligt! Communiceren met mensen is een van jouw sterkte punten. Verder werk je nauwkeurig en gestructureerd en heb je geen ochtendhumeur. Bij dit bedrijf start namelijk iedereen om 7:00 uur 's ochtends! Ook heb je oog voor veiligheid. Tot slot herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Werken met de computer? Dat is voor jou geen enkel probleem!
 • Je hebt je rijbewijs B.
 • Je hebt affiniteit met techniek.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag op twee verschillende locaties in Gorinchem en komt terecht in een gezellig en informeel team. Je begint je dag rustig aan om 7:00 uur, nog even een praatje met je collega's en dan lekker aan de slag! Doordat je vroeg begint, ben je ook om 16:30 uur lekker klaar met werken! Als logistiek medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het lossen en laden van goederen, maak je materialen schoon en zet je bestellingen klaar. Ook moet je goed overweg kunnen met de computer. Zo registreer je de voorraad en houdt je de administratie bij. Tot slot ontvang je leveranciers en help je hen waar nodig.

Waar ga je werken

Je gaat in deze afwisselende baan als logistiek medewerker aan de slag bij een grote internationale aannemer. Binnen het bedrijf hangt een gezellige en informele sfeer. Zelf op kantoor werkt het personeel van 07:00 tot 16:30 uur! Ook kent elke manager jou dadelijk bij naam en wil weten hoe jou weekend eruit zag! Is op vrijdag de week weer klaar? Dan sluit je lekker af met een Vrijmibo voor iedereen. Wil je doorgroeien in een andere functie? Kan gewoon, bij dit bedrijf. Ze ondersteunen je om door te groeien. Whoohoo!

Sollicitatie

Ben je al nieuwsgierig na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en misschien begin jij morgen al!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Logistiek Medewerker in Gorinchem, Logistiek Medewerker
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via aurelio.van.gool@tempo-team.nl of 078 633 2521. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Logistiek medewerker in Gorinchem Tempo-Team 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures