Vacature Koerier BE-duplicaat

Koerier BE-duplicaat in Schelluinen

Droom jij van een baan als koerier bij een grootschalige, internationale speler in de verhuisbranche? Pak nu je kans! Onze opdrachtgever, met meerdere locaties door het hele land, zoekt een koerier met rijbewijs B die bruist van energie.

Wat gaat de Koerier Koning doen? Stel je voor: elke dag van maandag tot en met vrijdag, soms een zaterdag, tussen 07:00 uur en 19:00 uur, is de Koerier Koning de held die witgoed, meubels en keukens naar blije particuliere en zakelijke klanten brengt. Met 50 tot 55 uur per week is de Koerier Koning de onmisbare schakel in verhuizingen. Fysiek sterk en stressbestendig is de Koerier Koning, en een beetje handigheid voor eventuele montageklusjes is mooi meegenomen. Met minstens 1 jaar ervaring als koerier is de Koerier Koning onze topper!

Waarom is de Koerier Koning dé Topper? Als deze vacature als gegoten zit, is de Koerier Koning de koerier waar we naar op zoek zijn! Aarzel niet, stuur vandaag nog jouw CV naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747.

Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem! We hebben een heleboel andere vacatures die mogelijk wel perfect bij de Koerier Koning passen. De koffie staat klaar, dus kom gezellig langs en ontdek de koninklijke mogelijkheden!Functie:Bakwagen chauffeur, Koerier BE-duplicaat
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Koerier BE-duplicaat IQ Select 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures