Vacature Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker in Gorinchem

Klantenservice Medewerker

MBO

Gorinchem

KLANTENSERVICE MEDEWERKER

Als Klantservice Medewerker ben jij het visitekaartje van Constructif en zorg jij ervoor dat iedereen met een grote glimlach op het gezicht de telefoon ophangt.

Dagelijks lossen onze vakmannen reparatieverzoeken op voor bewoners van meerdere woningcorporaties. Deze verzoeken variëren van een klemmende deur en het lekken van de gootsteen tot aan het vervangen van badkamer tegels. Als Klantenservice Medewerker stel je de juiste vragen en pas je de gewenste gesprekstechnieken toe om een helder beeld te krijgen van het probleem. De details van het verzoek zet je in het systeem en vervolgens plan je een afspraak in bij de beschikbare collega.
Nadat de reparatieverzoeken zijn opgelost draag jij zorg voor een correcte verwerking van de werkbonnen. Je controleert of de werkzaamheden volgens de contractuele afspraken zijn uitgevoerd en signaleert eventuele afwijkingen. Met jouw hulp verloopt het administratieve proces vlekkeloos.


Jouw bouwstenen
Heb je een groot inlevingsvermogen, ben je accuraat in het registreren van verkregen/vergeven informatie en kun je snel schakelen? Dan heb je in ieder geval de eigenschappen die we zoeken. Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over:

 • Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau;
 • Een fijne klantbeleving staat hoog bij jou in het vaandel. Jij bent dan ook servicegericht ingesteld! Deze instelling heb jij verkregen door opgedane werkervaring in een soortgelijke rol bij een bouw of technische organisatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
 • Uitgebreide kennis van het MS Office pakket;
 • 32 - 40 uur per week beschikbaar tussen 08:00 - 16:30.

 • Een goed verzorgde training in onze KCC Academy. Hierdoor leer jij alle kneepjes van het vak en kan je jouw gesprekstechnieken verder ontwikkelen;
 • Je komt terecht in een gevarieerd en hecht team waar iedereen wordt gewaardeerd om zijn of haar kwaliteiten;
 • Een keer in de week geniet je samen met het team van een lunch op kosten van de zaal;
 • Een langdurige samenwerking middels een dienstverband voor (on)bepaalde tijd, 30 verlofdagen en 13 TSF dagen (op fulltime basis), goed pensioenfonds, een headset, laptop en telefoon.

Over Constructif
Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht en vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Rijen, Rotterdam en Zoetermeer creëren we dagelijks met zo'n 365 collega's als totaalontzorger meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud: wij zijn de betrouwbare partner die oog heeft voor duurzaamheid en circulaire oplossingen. Daarbij stellen we altijd mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Constructif (ver)bouwen is meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!


Kunnen wij op jou bouwen?
Ben jij de Klantenservice Medewerker op wie wij kunnen bouwen? Dan maken wij graag kennis met je! Solliciteer via onderstaand formulier of neem contact op via .Functie:medewerker klantenservice
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Constructif via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Klantenservice Medewerker Constructif 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures