Vacature Klantbeheerder MAG

Klantbeheerder MAG in Gorinchem

WhatsApp

?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bespreekt de jaarrekening en tussentijdse cijfers, signaleert verbetermogelijkheden bij de klant en adviseert hen in de bedrijfsvoering. Maar net als Alfa, ben jij toekomstgericht en kijk jij liever samen met de klant naar de toekomst in plaats van alleen terug te kijken naar het afgelopen boekjaar. Je helpt ons mee bouwen aan de groei van Alfa.

Maar dit doe je niet alleen! Als klantbeheerder mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega's die samen aan één gezamenlijk doel werken: duurzame waarde creëren voor onze klanten.

- Marktconform salaris - Reiskostenvergoeding of leaseauto - 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week - Direct een vast contract voor onbepaalde tijd - Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken - Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy - Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris - Optie om mede-eigenaar te worden van Alfa waardoor je meedeelt in de winstFunctie:klantbeheerder
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Klantbeheerder MAG RMV 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures