Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut in Gorinchem

https://fysiotherapiedecolvenier.nl/

Reageer op vacature

Gezocht

Geplaatst op: 9 november 2023

Je kunt reageren tot: 21 december 2023

In verband met aanhoudende drukte zij wij per direct op zoek naar een kinderfysiotherapeut (i.o.) voor 16-24 uur per week. Binnen de kinderfysiotherapie is er een gevarieerd behandelaanbod (van zuigelingen, basisschool leeftijd tot jong adolescenten). Naast behandeling aan huis en in de praktijk zal je werkzaam zijn op een ZML locatie. Je werkt zelfstandig, maar natuurlijk is er binnen ons team altijd back-up van een collega kinderfysiotherapeuten.

Gorinchem Omschrijving praktijk 16-24 uur Starter Vast

Omschrijving praktijk

Moderne fysiotherapie praktijk in een multidisciplinair gezondheidscentrum , met specialisaties Manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en Dry Needling. Aanwezigheid van uitgebreide oefenzaal cq fitnesszaal, waardoor alle mogelijkheden tot therapie/revalidatie aanwezig Een vergoeding voor de opleiding kinderfysiotherapie is bespreekbaar. WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN: Salaris op basis van percentage Diversiteit aan patiënten in verschillende leeftijdscategorieën Mogelijkheden van het volgen van beroepsgerelateerde cursussen Mogelijkheid uitbreiding uren in de toekomst WAT BRENG JE MEE: Werkervaring/affiniteit met kinderen Je bent geregistreerd kinderfysiotherapeut of in opleiding BIG en CKR geregistreerd In staat contacten met andere zorg professionals te leggen en te onderhouden Eigen vervoer

Geplaatst op: 9 november 2023

Je kunt reageren tot: 21 december 2023Functie:kinderfysiotherapeut
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KNGF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Kinderfysiotherapeut KNGF 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures