Vacature Kaasmaker

Kaasmaker in Gorinchem

Schep Makelaardij BV

Kaasmaker

Al generaties lang zijn we melkveehouder in het kaasgebied bij uitstek "De Krimpenerwaard". In de traditie van onze voorouders maken we boerenkaas in onze moderne kaasmakerij. Een heerlijk delicatesse waar onze klanten blij van worden en daarvoor zoeken wij een gepassioneerde medewerker met gevoel voor smaak. Wij zoeken: onze voorkeur gaat uit naar een fulltime (maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend) kaasmaker met enige ervaring, maar ook (meerdere) parttime medewerkers zijn een optie. Werkzaamheden: -kaas maken; bereiden van de wrongel en persen van de kazen -kaasopslag verzorgen; kazen keren en smeren -reiniging van de productieruimte, apparatuur en machines Vaardigheden: -netjes/zorgvuldig/hygiënisch -zelfstandig en bevlogen Wij bieden: -goede arbeidsomstandigheden in een top team -passend salaris -een functie met medeverantwoordelijkheid, ruimte om mee te denken en jouw eigen draai te geven. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Mail dan naar

  • STAND: C151

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 2871 AN,
  • SCHOONHOVEN,
  • Netherlands

  • https://www.schepmakelaars.nl


Functie:kaasmaker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Kaasmaker RMV 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures