Vacature Junior Accountmanager

Junior Accountmanager in Gorinchem

Open sollicitatie Naar: MSQ.nl

 1. Junior Accountmanager

Durf jij de uitdaging aan te gaan om een nieuwe rol binnen Mastum te vervullen? Ben jij die enthousiaste, creatieve verbinder die ervoor openstaat om uiteindelijk door te groeien naar Accountmanager? Heb jij een aanpakkersmentaliteit, ben jij gedreven en wil jij werken voor het mooiste dakdekkersbedrijf van Nederland?
Natuurlijk bieden wij jou een inwerktraject onder begeleiding van een ervaren collega!
En dit alles bij een innovatiefdakbedekkingsbedrijf in Nederland. Mastumkenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een informele sfeer.

Als Junior Accountmanager bijMastumben je verantwoordelijk voorhet werven van nieuwe klanten en relatiebeheer. Daarbij is het bereiken van een grote klanttevredenheid een voorwaarde.
Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon met een hbo werk- en -denkniveau. Het is belangrijk dat je enthousiast en nieuwsgierig bent. Je hebt een commerciële achtergrond en gevoel voor techniek. Kennis van dakbedekking of de bouwwereld en/of affiniteit is een pre. Ben jij een geboren Junior Accountmanager die:

 • feilloos weet in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers;
 • servicegericht is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft;
 • vol ambitie, durf en overtuigingskracht zit;
 • flexibel en creatief is;
 • samenwerken als voorwaarde voor succes ziet.

Wat krijg jij van ons?

 • Je komt te werken bij een betrouwbare partner in de dakbedekkingsbranche;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, onder andere een bonusregeling, toffe leaseauto, goede pensioenregeling, vakantietoeslag en opleidingsmogelijkheden.
 • 25 vakantiedagen en 5 ATV dagen, als je maar belooft dat je terugkomt met leuke verhalen;
 • Train je fit, eigen CrossFitbox op kantoor;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een informele en gemoedelijke werksfeer binnen een familiebedrijf!

Wie zijn wij

Samen sterk op daken. Dat is het credo van MASTUM. Door samen te werken met alle partijen uit de bouwkolom maken wij de mooiste, beste en meest innovatieve daken. Daken waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Daken die variëren van traditionele daken en gebruiksdaken tot parkeerdaken en energiedaken. Een breed spectrum dus. Dat kunnen wij, omdat we hiervoor de juiste kennis en het juiste vakmanschap in huis hebben. Het zijn vooral onze medewerkers die hier verantwoordelijk voor zijn. Zij voelen zich nauw verbonden met onze organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze overigens ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, tot werk gerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.


Solliciteren?
Deze leuke, afwisselende baan laat je niet zomaar voorbijgaan toch? Solliciteer snel en simpel! Of kom gewoon eerst langs voor een kopje koffie om even de sfeer te proeven bij Mastum!
En eerst bellen of whatsappen met / Mischa van Schuppen van HR/ Recruitment, dat kan natuurlijk ook via / of mail naar of .Functie:accountmanager
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MSQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Junior Accountmanager MSQ 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures