Vacature Jongvee Specialist

Jongvee Specialist in Gorinchem

Denkavit Nederland BV

Jongvee Specialist

Als Jongvee Specialist ga jij deel uitmaken van ons enthousiaste Denkamilk team. In deze functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van het fokmelken assortiment. De verkoop wordt gedaan in nauwe samenwerking met partners voor zowel de Denkavit merk producten alsook voor private label producten

  • https://www.werkenbijdenkavit.nl/vacaturebeschrijving-corporate/jongveespecialist
  • STAND: G112

Als jij ervoor kiest om bij ons te komen werken als jongvee specialist dan werk je veelal vanuit huis. Je bent veel onderweg naar klanten en potentiële klanten in jouw regio die je samen met je teamgenoten bedient. Dit biedt jou de nodige vrijheid en tegelijkertijd vraagt het een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast een uitdagende rol binnen een fijn team en uiteraard een auto van de zaak, mag je rekenen op:

- Een uitstekend salaris, in overeenstemming met jouw niveau. - Een uitdagende en zelfstandige rol binnen een enthousiast team. - Een professionele en dynamische werkomgeving. - Een pakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 13 atv dagen etc. - Een functie met veel vrijheid.Functie:jongvee specialist
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Jongvee Specialist RMV 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures