Vacature IT Support Medewerker

IT Support Medewerker in Gorinchem

IT · Service Center / Hoofdkantoor

IT Support Medewerker

Staat de klant bij jou voorop en zoek je een dynamische IT baan? Kom dan bij Nexeye de IT-afdeling versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Staat de klant bij jou voorop, heb je affiniteit met IT en zoek je een dynamische baan op het hoofdkantoor van nexeye? Kom dan onze IT-afdeling in Gorinchem versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Onze medewerkers doen hun werk met veel enthousiasme. We vinden het enorm belangrijk dat we onze klanten positief benaderen en onze deskundigheid en topservice met onze persoonlijke aanpak benadrukken. Dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Hoe motiverend is het om op de afdeling te werken die verantwoordelijk is voor een optimale werking van systemen? Wij zijn nexeye! Onder nexeye vallen de labels Hans Anders, eyes+more en Direkt Optik. Hans Anders heeft 400 winkels in Nederland en België. Sinds 2018 is eyes+more onderdeel geworden van nexeye met maar liefst 170 winkels in Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. In Zweden zijn wij actief als Direkt Optik met 40 winkels. nexeye staat voor groei en expansie en heeft de ambitie om nog meer nieuwe winkels te openen in Europa.

Wat ga je doen bij Hans Anders?
Als Supportmedewerker van onze IT Servicedesk is het jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat binnengekomen meldingen op correcte wijze en binnen de afgesproken termijn worden afgehandeld. In deze functie heb je veel contact met collega's in zowel Nederland, België, Duitsland, Zweden als Oostenrijk. Jij bent voor hen het eerste aanspreekpunt voor vragen en meldingen m.b.t. hard- en software. Verder voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je bent initiatiefrijk en stelt de juiste vragen om het echte probleem te achterhalen;
 • Je levert eerste- en tweedelijns support;
 • Schakelen met externe partijen;
 • Tot slot zorg je voor een juiste administratieve vastlegging en denk je mee met verbetermogelijkheden voor de afdeling.

 • MBO4 werk- en denkniveau en affiniteit met ICT;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • Kritisch, secuur, proactief en hands-on werken;
 • Bereid om kennis op te doen van audio- en optiekprocessen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré;
 • Kennis en ervaring met ITIL is een pré.

Afdelingen IT Rol IT Support Medewerker Locaties Service Center / Hoofdkantoor Soort dienstverband Fulltime Aantal uur 38

Hans Anders is ontstaan in 1982 en is een bekende en succesvolleretailer in brillen, contactlenzen en hoortoestellen, met hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Hans Anders, onderdeel van de groep nexeye, is marktleider in Nederland en heeft meer dan 400 winkels in Nederland en België.


IT · Service Center / Hoofdkantoor

IT Support MedewerkerFunctie:it support medewerker
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hans Anders via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. IT Support Medewerker Hans Anders 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures