Vacature IT Project Manager

IT Project Manager in Gorinchem

Gorinchem & Rotterdam €3900 - €6500 Afdeling Projecten

Werk jij graag met een klein hecht team aan complexe grootschalige IT-projecten? Grijp je ook graag de kans met beide handen aan om het project management merkbaar verder te professionaliseren? Dan is de rol van IT Project Manager bij Proxsys wat voor jou!


Dit vind jij leuk om te doen:

Vanwege de groei van Proxsys is de behoefte ontstaan om onze infra-projecten , die momenteel nog bij de CTO liggen, elders te beleggen. Dit betreffen projecten op relatief politiek, formeel en bureaucratisch niveau , waarbij veel verschillende disciplines komen kijken. Denk aan bijvoorbeeld het ombouwen of vernieuwen van complexe netwerken bij een waterschap.


Daarom verwelkomen we graag een ervaren project manager die eindverantwoordelijk wordt voor de tevredenheid van onze klanten bij de oplevering van onze infra-projecten. Een project manager die alle stakeholders mee weet te krijgen en die onze engineers weet te ontzorgen.


Omdat we plat en groeiend zijn, zit je dicht op het vuur en krijg je alle ruimte om zichtbaar bij te dragen aan de verdere professionalisering van het project management binnen Proxsys.


Vanuit de initiatiefase stem je je voorlopige planning en kick-off nauw af met je klant, engineers en leveranciers. In samenwerking met de manager van de technische dienst zorg je ervoor dat de nodige routers en switches worden ingekocht en dat de line-checks worden uitgevoerd.


In de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat iedereen exact weet wat er voorbereid moet worden en hoeveel tijd dat in beslag zal nemen. Je doet ook een stukje resourceplanning , bijvoorbeeld het inplannen van de netwerk engineers voor het klaarmaken van de hardware op de technische dienst.


In de realisatiefase laat je de geplande wijzigingen uitvoeren op het bestaande netwerk bij de klant. Hierin blijf je nauw betrokken bij de engineers die je hiervoor hebt ingepland. Dus je schroomt ook niet om even kijkje bij ze te nemen wanneer ze in de avond of het weekend routers of switches aan het plaatsen zijn.


Bij de oplevering van het project leid jij de evaluatie met de klant , zorg je ervoor dat iedereen tevreden is en bind je een strik om de afronding.


Hier herken jij jezelf in

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het managen van complexe grootschalige IT-projecten binnen formele en bureaucratische omgevingen;
  • Algemene kennis van servers, werkplekken en IT-infrastructuur (dit is een pré);
  • In het bezit van Prince2, Agile en Scrum certificeringen (en eventueel IPMA C/D).

Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?

Dit hebben wij jou te bieden!

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!

Word jij onze nieuwe IT Project Manager?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Word jij onze nieuwe IT Project Manager?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Contact: We doen even een kort belletje.
1e Gesprek: Je komt gezellig bij ons langs om kennis te maken.
2e Gesprek: We bespreken de details en doen vaak een assessment.

Ben je zeker van je zaak en kom je bij ons werken? Solliciteer dan direct!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter .Functie:it projectmanager
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3900 – 6500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PROXSYS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. IT Project Manager PROXSYS 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures