Vacature Internationale Samenwerking

Internationale Samenwerking in Gorinchem

| Recycling - Beursnieuws

Deze editie bijzonder hoog bezoek uit Indonesië, waardoor er ook ruimte is voor internationale samenwerking.

Internationale delegatie uit Indonesië

Op donderdagmiddag 23 november verwelkomt Vakbeurs Recycling een delegatie van het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw. Onder leiding van Coördinator Technische Samenwerking Mw. Dyah Poerwayanti, bestaande uit zeven vertegenwoordigers van de Directie Afvalbeheer, en met de aanwezigheid van voorzitter Mw. Christine Halim en Tony Manusama van de Indonesische Associatie van Plastics Recyclers, staat de delegatie open voor kennisuitwisseling over Nederlandse afvalbeheersystemen, recyclingtechnieken, duurzame stortplaatsen en innovatieve organische afvalverwerking met black soldier flies. Deze unieke missie is onderdeel van de Memorandum of Understanding (MoU) tussen het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw en het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Zero Waste Event en samen op weg naar afvalvrije organisaties

Vakbeurs Recycling 2023 positioneert zich als een Zero Waste Event, waarin de focus ligt op het minimaliseren van afval en het optimaliseren van hergebruik. Het evenement moedigt ondernemers aan om samen op weg te gaan naar afvalvrije organisaties. Vakbeurs Recycling 2023 belooft een evenement te worden waar kennis, innovatie en internationale samenwerking samenkomen.

Vakbeurs Recycling is te bezoeken op dinsdag 21 en woensdag 22 november van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en ticketregistratie: www.recyclingvakbeurs.nl .

Ontmoet de delegatie

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om de Indonesische delegatie persoonlijk te ontmoeten, worden uitgenodigd om contact op te nemen met van MetaSus via .Functie:international samenwerking
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Recycling Vakbeurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Internationale Samenwerking Recycling Vakbeurs 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures