Vacature Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek

Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek in Gorinchem

HuizingHarvest B.V.

Internationaal projectmedewerker agrotechniek

Bij HuizingHarvest werk je op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers zoals fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven. Met jouw expertise verricht je daar technische werkzaamheden aan bijvoorbeeld tractoren, combines en hakselaars. Bij fabrikanten gaat het hierbij vaak om het testen of demonstreren; bij grootschalige landbouwbedrijven gaat het meer om optimalisatie. Ook train je de landbouwers en hun medewerkers in het juiste gebruik en onderhoud van de machines. Omdat we merk-ongebonden zijn kun jij hier breed ontwikkelen. En wil jij je ergens op focussen? Dan kun je je bij ons uiteraard specialiseren, bijvoorbeeld in een bepaalde techniek, in het aansturen van een team of in het testen of demonstreren. Bij ons werk je een bepaald aantal projecturen op jaarbasis. Dit betekent dat je dit in overleg zou kunnen combineren met een bedrijf thuis en in een wat drukkere periode vrij kunt worden gepland.

  • STAND: E212

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?
-Affiniteit met de agrarische sector én met agrotechniek.
-Mbo4 of Hbo-opleiding in de agrarische/ technische richting, bijvoorbeeld in de akkerbouw, loonwerk, werktuigbouwkunde of agrotechniek - Zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel - Sociaal type die gemakkelijk een praatje maakt, óók in het Engels. - Ziet wat er moet gebeuren en denkt in mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?
Een baan die nooit saai zal zijn! Je werkt met verschillende merken en landbouwmachines. We geven je dan ook trainingen over de nieuwste technieken en ontwikkelingen, waarbij jij je naar wens kunt specialiseren. Je reist naar de projecten met één van onze servicebussen.
Verder bieden we jou:
* Een internationale omgeving waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf op commercieel vlak te ontwikkelen. HuizingHarvest is volop in ontwikkeling en we stimuleren onze medewerkers om proactief mee te denken en om zichzelf verder te ontwikkelen.
* Een arbeidsovereenkomst/ jaarcontract voor 40 uren per week
* Een salaris tussen de € 2.300,- en € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
* Regelmatig interne trainingen gericht op de ontwikkelingen in de sector.
* Daarnaast is er uiteraard ook een scholingsbudget beschikbaar om je persoonlijk verder te ontwikkelen.
* Een vergoeding van externe kosten die je maakt, met daarnaast een extra netto dagvergoeding wanneer je in het buitenland verblijft.
* Afhankelijk van je eigen kennis en interesses is het mogelijk om een specialisatie te kiezen en te focussen op een bepaalde klantengroep.
* Behulpzame collega's met een passie voor de agrarische sector, die graag samenkomen voor gezellige BBQ's, personeelsuitjes én de kerstborrel.
* En ben je in het buitenland tijdens je vrije uren, dan heb je uiteraard de tijd om bijvoorbeeld in het weekend zelf op avontuur te gaan.

Pas jij helemaal in het plaatje?
Neem dan contact op.

RMV Hardenberg

24 zu 26. Oktober 2023 | 13.00 - 22.00 UhrFunctie:internationaal projectmedewerker agrotechniek
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek RMV 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures