Vacature Installatie Technicus Melk

Installatie Technicus Melk in Gorinchem

Melktechniek West BV

Installatie technicus melk- en stalapparatuur

Als allround installatie technicus ben je verantwoordelijk voor het op projectbasis installeren van melkapparatuur, melkrobots, mest- en voerrobots, voersystemen en stalinrichtingen op locatie bij onze klanten. Het betreft een veelzijdige functie met onder andere elektronische, mechatronische, pneumatische en pc software gerelateerde werkzaamheden. Uiteraard voer je ook testwerkzaamheden uit en programmeer je de software op de installaties. Je geeft daarnaast veehouders instructies en advies over het gebruik, functioneren en het onderhoud van de geplaatste installatie. Naast het technische vlak zorg je met je tablet voor een nauwkeurige administratie van je werkzaamheden in de vorm van werkbonnen, urenstaten en materiaalverwerking. Je voert de werkzaamheden uit met je service bus en je krijgt alle middelen om efficiënt te werken. Het meedraaien met de storingsdiensten maakt deel uit van de functie. Hou je van techniek dan ben je bij ons nooit uitgeleerd!

  • STAND: G124


Functie:installatie technicus melk
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Installatie Technicus Melk RMV 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures