Vacature Inside Sales Manager

Inside Sales Manager in Schelluinen

Als Inside Sales manager speel je een belangrijke rol in het gehele verkoopproces. Je bent een uitstekende verkoper en enthousiast over het hele offertetraject, dat begint bij de eerste aanvraag en eindigt bij het succesvol afsluiten van deals. Dankzij je proactieve benadering en goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden met onze bestaande klanten. Na een uitgebreide trainingsperiode krijg je de verantwoordelijkheid om je eigen klantenkring te beheren en heb je de mogelijkheid om uit te breiden. Verdere taken zijn o.a.:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van het verkoopproces;
  • Voeren van telefoongesprekken met potentiële klanten;
  • Opstellen van offertes in samenwerking met de operationele en verkoopafdelingen;
  • Rapporten genereren met de behaalde resultaten.

Het gaat hier om een fulltime baan voor 40 uur per week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 16:30 uur.Functie:Inside Sales Manager, Inside sales medewerker
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.hartman@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Inside Sales Manager Olympia 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures