Vacature Industrieel Commercieel Medewerker

Industrieel Commercieel Medewerker in Gorinchem

Industrieel commercieel medewerker (m/v/d)

Afronding
Diploma middelbaar onderwijs of
(technisch) vwo

Duur opleiding
2,5 jaar


Tijdens je opleiding binnen de ondernemingsgroep doorloop je verschillende afdelingen, om je commerciële en bedrijfseconomische kennis te verdiepen. Je krijgt daarbij onder andere inzicht in de sectoren personeelszaken, boekhouding, inkoop, werkvoorbereiding, kwaliteitsmanagement, marketing en verkoop.

Wat verwachten wij van jou?

Jij wilt je collega's bij commerciële vragen en problemen ondersteunen? Met een begrip voor economische relaties, sta je georganiseerd en communicatief in je alledaagse werk. Ondersteun ons team met verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid, teamspirit en enthousiasme.

Het beroep past bij jou, wanneer je…

… een organisatie- en planningstalent bent.
… graag direct contact hebt met klanten of ook leveranciers.
… altijd het overzicht behoudt.

Wat is het doel van de opleiding?

Ons doel is, jou gereed te maken voor je beroepsmatige toekomst en jou de best mogelijke start voor je beroepsleven mogelijk te maken. Na een opleiding binnen onze ondernemingsgroep ben je gewapend voor alle uitdagingen, waar een industrieel commercieel medewerker voor komt te staan. Je voldoet aan elke wens van de klanten, bent de contactpersoon tussen belangrijke afdelingen en houdt je bezig met bestellingen en orders.

Dit bieden wij jou

Naast een gefunceerde opleiding met interessante en verantwoordelijke taken bieden wij jou een aantrekkelijke vergoeding, premies voor getuigschriften, excursies voor stagiairs en vele andere sociale voordelen…

Hier vindt je alle voordelen, die je tijdens je opleiding bij de ondernemingsgroep ATOMA-MULTIPOND hebt:Functie:industrieel commercieel medewerker
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VWO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Multipond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Industrieel Commercieel Medewerker Multipond 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures