Vacature Incasso Medewerker

Incasso Medewerker in Gorinchem

Dit ga je doen

Als Incasso medewerker kan je zelfstandig aan de slag namens het moederbedrijf in Gorinchem, voor de verschillende dakdekkers- en groothandelsbedrijven die zijn aangesloten aan deze B.V. en door heel Nederland gevestigd zijn. Alle bedrijven onder deze paraplu, kenmerken zich door een eigen manier van werken en een bepaald specialisme, maar zijn verboden door de verschillende kernwaardes! Jij gaat samenwerken met jouw 15 collega's binnen het Finance team, om alles op rolletjes te laten lopen. Je gaat proactief aan de slag met een uitgebreid takenpakket waaronder een afhandeling van correspondentie, het verzorgen van de aanmaningen en de betaaltermijnen bewaken.

Enige ervaring in een soort vergelijkbare rol als bijvoorbeeld Debiteurenbeheerder is een pre, gezien je gelijk aan de slag mag! Er is natuurlijk wel een gedegen inwerkperiode zodat je het takenpakket eigen kan maken, maar er wordt wel verwacht dat je het stuk debiteurenbeheer met het mail en telefonisch contact gelijk professioneel weet op te pakken. 

Enthousiast geworden over deze parttime functie als Incassomedewerker? Solliciteer dan direct! Of bel ons op, op 0183630022, als je vragen hebt.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Het moederbedrijf waar je voor komt te werken beheert vanuit Gorinchem meerdere aspecten voor diverse bedrijven. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken met alles wat daar mogelijk bij kan komen kijken. De bedrijven opereren zelfstandig maar de aspecten die het moederbedrijf oppakt, zijn onder andere het recruitment, ICT, financiën en grote inkoop. In totaal zijn er zo ongeveer 600 medewerkers verbonden aan deze organisatie! 

Dit krijg je

  • Een salaris vanaf €2.250,- tot wel €3.000,- bruto per maand, o.b.v. fulltime
  • Per direct, parttime aan de slag! Je kan 16 tot 24 uur per week werken waarbij de werkdagen in overleg zijn
  • Pensioenregeling, ook via RAAAK, vanaf de eerste dag 
  • Reiskostenvergoeding
  • Je hebt 30 vakantiedagen
  • Een tijdelijke opdracht, waarbij je snel zelfstandig aan de slag mag!


Functie:Incasso Medewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Incasso Medewerker Raaak Personeel 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures