Vacature Inbouwmonteur

Inbouwmonteur in Gorinchem

Als inbouwmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse in- en afbouwwerkzaamheden aan schepen en scheepsinstallaties. Dit omvat onder andere ijzerwerk, lassen en het assisteren bij het inbedrijfstellen, inregelen en afstellen van apparatuur. Je voert ook ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden uit, zoals hijsen, stellen, boren, branden, zagen en hechten. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en tijdig hoogwaardige resultaten kunt leveren. Daarnaast kan het zijn dat je een of twee collega's of ingeleenden aanstuurt om ervoor te zorgen dat hun werkzaamheden ook tijdig worden voltooid met de vereiste kwaliteit.Functie:Inbouwmonteur
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Inbouwmonteur Eminent Groep 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures