Vacature Hulp

Hulp in Gorinchem

De kosten van zorg

Hulp gevraagd bij onze inloop?

Hulp gevraagd bij onze inloop!

Vrijwilligers maken meer mogelijk! Kom jij ons helpen?
Ben jij zorgzaam en geduldig? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger zorg jij voor gezelligheid tijdens onze inloop op de Boerenstraat. Mensen met een beperking kunnen naar de inloop komen voor een gezellig samenzijn en een lekkere maaltijd. De mensen wonen zelfstandig en krijgen ambulante ondersteuning vanuit Syndion. Tijdens de inloop ontmoeten ze andere mensen en is gelegenheid voor een luisterend oor.
Samen met de begeleider van de inloop, zorg jij voor een gezellig samenzijn en een lekkere maaltijd. Enkele deelnemers vinden het leuk om mee te helpen met koken, andere gaan samen met creativiteit aan de slag. Jij biedt een helpende hand waar nodig.
De inloop is iedere maandag van 15.30 tot 19.30 uur in de binnenstad van Gorinchem.

Wil jij ons komen helpen?

Reageer en kom vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Voor wat, hoort wat

Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden!
Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!
Syndion hanteert de procedure dat nieuwe vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Je krijgt bij aanmelding van ons een link toegestuurd om een gratis VOG aan te vragen.

Informatie

  • Vacaturenummer: VW23.024
  • Plaats: Gorincchem

×

Hulp gevraagd bij onze inloop?

×

Hulp gevraagd bij onze inloop?Functie:hulp
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Hulp Stichting Syndion 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures