Vacature Hulp-op-de

Hulp-op-de in Gorinchem

Hulp-op-de-locatie vrijwilliger

Waarvoor zoeken we hulp-op-de-locatie vrijwilligers?

We zoeken vrijwilligers die een helpende hand zijn op een locatie. Iemand die op een ontspannen manier aandacht kan geven aan de cliënt(en) Een vrijwilliger die met regelmaat de locatie bezoekt om activiteiten te doen, bijv. wandelen met een cliënt of een fietstochtje maken op de duofiets, een spelletje spelen met een cliënt, potje voetballen buiten, samen met een cliënt een boodschap doen. In overleg met de begeleiding wordt op dat moment met de vrijwilliger afgestemd wat hij/zij gaat doen en welke cliënt er behoefte heeft aan één op één contact. Dat kan dus iedere week een andere cliënt zijn. Je betekent als hulp-op-de-locatie vrijwilliger heel veel voor de clienten maar ook voor de begeleiders. Je bent net even dat handje wat nodig is.

Waar zoeken we hulp-op-de-locatie vrijwiligers?

We zoeken deze vrijwilligers in ons hele werkgebied: rondom Drechtsteden, Gorinchem en in het Rivierengebied rondom Leerdam en Culemborg.

Wanneer kom je?

Je bent van harte welkom op verschillende tijdstippen (bij voorkeur eind van de middag/ begin van de avond of in het weekend) en je kunt je wensen en je mogelijkheden in detail bespreken met de vrijwilligerscoördinator.

Jouw kwaliteiten

Je bent sociaal, zelfstandig, geduldig en je zet je graag in voor andere mensen.

Voor wat, hoort wat

Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden!
Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!
Syndion hanteert de procedure dat nieuwe vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Je krijgt bij aanmelding van ons een link toegestuurd om een gratis VOG aan te vragen.


Hulp-op-de-locatie vrijwilliger

Hele regio

Vrijwilliger Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido Ambacht

Geef jij ons leven kleur?

Griendweg

Zorg jij voor een leuke zaterdag?

Gorinchem of Leerdam

Kom jij ons helpen bij de gezellige Synza?

Giessenburg

hulp gevraagd bij onze inloop!

Gorincchem

Hulp-op-de-locatie vrijwilliger

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Hulp-op-de-locatie vrijwilliger

×

Functie:hulp-op-de
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Hulp-op-de Syndion 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures