Vacature Huishoudelijk Medewerkers

Huishoudelijk Medewerkers in Gorinchem

Dit betreft een oude vacature! Reageren op deze vacature zal geen gevolg hebben. Kijk hier voor een actueel overzicht! Excuus voor het ongemak.

Huishoudelijk medewerkers gezocht Flexpool

We zoeken in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en het Rivierengebied toppers die flexibel inzetbaar zijn voor ondersteunende werkzaamheden op locaties. De contract-uren zijn in overleg tussen de 1-8 uur per week.

Jouw functie

Voor deze vacature zoeken we medewerkers die diverse voorkomende (huishoudelijke) werkzaamheden op onze woonlocaties willen uitvoeren. Je bent werkzaam in en rond de woning van de cliënt. We zoeken medewerkers voor locaties in de Drechtsteden, Alblasserwaard en het Rivierengebied.

Contracturen

Bij aanvang van je dienstverband stellen we het gewenste aantal uur in overleg vast. Het kan dan gaan om een contract met een vast aantal uren. Hierin heb je zelf ook keuze. Als je kiest voor een laag aantal uur, op vaste basis, dan is dit aantal in de praktijk altijd nog uit te breiden doordat je ingaat op meer diensten die openstaan.

Jouw profiel

Je kunt zelfstandig werken, je neemt initiatief, je bent klantvriendelijk en je bent in staat om werkzaamheden te verrichten in aanwezigheid van de cliënten en de medewerkers op de locaties.
Werken bij Fleksybel
Fleksybel is de interne invalpool binnen Syndion. Vanuit deze invalpool worden medewerkers flexibel ingezet op verschillende woon- en werklocaties, waar openstaande diensten zich voordoen. Als medewerker van Fleksybel krijg je een urencontract en wordt je ingezet op diverse locaties in de genoemde regio's. Uiteraard houden we rekening met je voorkeur voor een regio.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
  • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.
  • Functiegroep 15 voor de huishoudelijk medewerker: maximaal 2.296,00 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Bij aanvang ontvang je een tijdelijk contract
  • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wil je met ons verder praten over jouw mogelijkheden bij Syndion als medewerker binnen Fleksybel?

Neem dan contact met ons op via of per mail via . De planners van Fleksybel beantwoorden graag je vraag!

Huishoudelijk medewerkers gezocht Flexpool

1-8 uur

2.296,- / maand (max)

3.294,- / maand (max)

Huishoudelijk medewerkers gezocht Flexpool

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Huishoudelijk medewerkers gezocht Flexpool

×

Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2296 – 2296
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Huishoudelijk Medewerkers Syndion 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures