Vacature Huisarts

Huisarts in Gorinchem

Sluitingsdatum: 31-01-2024

ICT-adviseur Huisarts en Zorg

ICT is een speerpunt in onze innovatieve huisartsenregio. Huisarts en Zorg is daarom op zoek naar een ICT-adviseur voor 24 tot 32 uur per week. Je gaat samen met collega's, patiënten, huisartsen en hun medewerkers bouwen aan een goed regionaal ICT-landschap. Dat is onder andere noodzakelijk om de huisartsen te ontzorgen, de samenwerking in de regio te versterken en de zorg verder te innoveren met digitale oplossingen. Ga jij de uitdaging aan om met jouw visie op ICT de dienstverlening in de eerstelijnszorg efficiënter en gebruiksvriendelijker maken? Reageer dan snel.

Sluitingsdatum: 07-12-2023

CMIO Huisarts en Zorg

Werk je als huisarts in de regio van HenZ en beschik je over kennis van én visie op zorginformatisering en informatietechnologie? Heb je affiniteit met digitale innovatie van en voor de eerste lijn, en in het bijzonder met huisartsenzorg in onze regio?
Dan is deze functie van CMIO bij Huisarts en Zorg iets voor jou.
We zoeken een collega voor 4 tot 6 uur per week, dus ideaal als de combi van huisarts en ICT je aanspreekt.

Sluitingsdatum: 30-11-2023

Waarnemers Robberstraat Gorinchem

Ben je als huisarts op zoek naar een leuke werkplek met een fijn team en vind je de toekomst van de huisartsenzorg belangrijk? Dan bieden wij je de kans om tegen een goed tarief overdag waar te nemen in een leuke praktijk en te ervaren hoe het is om langdurige patiëntenzorg te bieden. We staan open voor jouw ideeën, alles is mogelijk!
Per 1 januari 2024 stopt de huidige praktijkhouder met zijn huis-artsenpraktijk in Gorinchem. Huisarts en Zorg gaat de praktijk in de Robberstraat tijdelijk overnemen en zorgen voor de bedrijfsvoering. Daarvoor is al een ervaren praktijkmanager aangesteld. Ook het team van doktersassistenten en POH's is op sterkte. Per 1 juli starten twee dan afgestudeerde huisartsen voor langere tijd als waarnemer in deze praktijk.
We zijn nog op zoek naar meerdere huisartsen die vanaf 1 januari 2024 als waarnemer in deze praktijk aan de slag willen. Ga jij de uitdaging aan om een paar maanden te ervaren en te proeven of het praktijkhouder-schap iets voor je is? Neem dan zeker contact met ons op.

Sluitingsdatum: 31-12-2023

Per 1 januari 2024 komt er een plaats vrij voor een enthousiaste en patiëntvriendelijke Doktersassistent in de praktijk van huisarts Donk in Gorinchem-Oost (nu nog huisartspraktijk Burgers). Heb jij hart voor de patiënt, ben je flexibel en voor twee of drie dagen per week beschikbaar? Dan is deze functie iets voor jou.
Goed om te weten: huisartspraktijk Burgers gaat per 1 januari 2024 verder als Huisartsenpraktijk Laag Dalem, met praktijkhouder Donk. In de loop van 2024 verhuist de praktijk naar een nieuwe locatie in Gorinchem-Oost en volgt een samenwerking met huisartsenpraktijk Dalempoort.

Dus vind je het leuk om mee te denken over de nieuwe locatie? Dan is dit je kans.

Sluitingsdatum: 01-12-2023

Mobiel Medisch Assistent Huisartsenpost

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele Mobiel Medisch Assistent (MMA) voor gemiddeld 8 uur per week (met mogelijkheid tot uitbreiding van uren). Je bent verantwoordelijk voor het snel en veilig vervoeren van de huisarts naar patiënten in de regio. Daarvoor zorg je dat onze twee elektrische Volkswagen ID4 visite-auto's altijd tiptop in orde zijn. Tijdens de visites assisteer je de huisarts bij voorkomende medische handelingen. Op de huisartsenpost ontvang je aan de balie de binnenkomende bezoekers en voer je de bijbehorende administratieve taken uit. Spreekt deze uitdagende en afwisselende functie je aan? Reageer dan snel.

Sluitingsdatum: 30-11-2023

Wil je werken in de zorg, woon je in de regio Gorinchem en omstreken en ben je op zoek naar een stageplaats (BOL), een leerwerkplek of opleidingsplek (BBL) voor de opleiding doktersassistent of praktijkondersteuner?
Neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee bij een van de aangesloten huisartsenpraktijken (richtlijn maximaal 20 km woon-werkverkeer).
Interesse?
Stuur je cv met motivatiebrief naar en Susanne,

Triagist Huisartsenpost Gorinchem

Voor de Huisartsenpost in Gorinchem zijn wij altijd op zoek naar gediplomeerde Triagisten óf een Doktersassistent/Verpleegkundige op niveau 4 die de opleiding tot Triagist wil volgen. Het is een functie voor gemiddeld 8 - 22 uur per week, maar dat gaat in overleg. Vind jij het leuk om ons team op de Huisartsenpost te komen versterken? Reageer dan snel en kom een keertje meelopen.

Huisarts en Zorg
Eerstelijnszorgorganisatie
Gorinchem e.o.

Postadres
Postbus 90 - 4200 AB Gorinchem

Bezoekadres
Banneweg 57 - 4204 AA GorinchemFunctie:huisarts
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisarts en Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Huisarts Huisarts en Zorg 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures