Vacature HRM Medewerker Recruitment

HRM Medewerker Recruitment in Gorinchem

HR Medewerker Recruitment

Syndion zoekt een HR Medewerker in Gorinchem. Ben jij administratief sterk en wil jij de organisatie ondersteunen met administratieve recruitment processen? Solliciteer dan nu bij onze dynamische en maatschappelijk betrokken organisatie!

Jouw werk als HR Medewerker bij Syndion.

Als HR Medewerker bij Syndion ben jij als spin-in-het-web een cruciale schakel in de organisatie. Jij bent hierin de drijvende kracht achter de processen die de recruitment operatie ondersteunen. Hierbij zal je het recruitmentproces van de werving tot en met aanname gaan leiden. Hierin krijg jij de unieke kans om dit van A tot Z te leren, dus hier is geen ervaring in vereist! Jouw belangrijkste taken zijn:
• Het opvolgen van binnenkomende sollicitaties: screenen, uitnodigen, correspondentie verwerken, etc.
• Opstellen van vacatureteksten aan de hand van onze templates & input van de vacaturehouders
• Het zorgvuldig administratief verwerken van recruitmentdata waaronder: kandidaat-gegevens, correspondentie, recruitment rapportages
In deze functie bekleed jij een veelzijdige startersfunctie waarin jij je snel kan ontwikkelen. Je leert in deze functie veel over recruitmentprocessen, maar ook over organisatorische structuren en processen! Door deze dynamiek ontwikkel jij jouzelf als HR-professional in hoog tempo, om de basis te leggen voor het vervolg van jouw carrière. Dit is een mooi uitgangspunt zijn om jouzelf verder te ontwikkelen binnen recruitment of HR!

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Als HR Medewerker werk jij op het hoofdkantoor van Syndion in Gorinchem. Je maakt hierin deel uit van ons energieke en bevlogen HR team! Je komt hierin in een team van 10 collega's terecht, bestaande uit: recruiters, HR-medewerkers, HR-adviseurs en een HR-manager. Dus genoeg expertise in huis om jou alles over het vak te leren!

Ben jij onze nieuwe HR Medewerker?

 • Een afgeronde MBO-4/HBO opleiding op het gebied van HRM, Bedrijfskunde, of vergelijkbaar
 • Je bent nauwkeurig en administratief sterk aangelegd
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd in recruitment
 • Je bent een échte teamplayer en wilt graag met een team bouwen
 • Je bent beschikbaar voor 3 tot 4 dagen per week

Wij bieden onze HR Medewerker:

 • De mogelijkheid om het dynamische vak recruitment te leren;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 40. (Maximaal 3.535 per maand) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Jij krijgt een jaarcontract (24-32 uur);
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.
Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met op

HRM medewerker Recruitment

24-32 uur (part-time)

3.535,- / maand (max)

4.140,- / maand (max)

4.442,- / maand (max)

4.574,- / maand (max)

3.535,- / maand (max)

HRM medewerker Recruitment

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


HRM medewerker Recruitment

×

Functie:hrm medewerker recruitment
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. HRM Medewerker Recruitment Syndion 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures