Vacature HR Manager

HR Manager in Gorinchem

Open sollicitatie Naar: MSQ.nl

  1. HR Manager

Kom maar op met al die kennis en ervaring, want als echte strategische en charismatische HR-generalist en leider weet jij als geen ander om mens en organisatie in beweging te zetten en de juiste richting op te begeleiden en sturen. We hebben een solide HR -fundament en- dienstverlening neergezet wat jij maar al te graag naar het volgende niveau gaat brengen. Het gedreven en gezellige HR-team staat te popelen om met jou alle uitdagingen op te pakken. Om af en toe stoom af te blazen kun je met een collega een potje poolen, of meegaan met de diverse teamuitjes of events.


Wij zijnMSQ Services
MSQ Services is onderdeel van de MSQ Groep, een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche. MSQ Services is dé ondersteunende partner van een 13-tal MSQ-bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouw, onderhoud en innovatie van daken. Wij zorgen dat deze bedrijven kunnen doen waar ze goed in zijn. Daarom regelen wij zaken zoals HR, financiën, ICT, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en gezamenlijke inkoop. De MSQ Groep bestaat op dit moment uit circa 600 collega's.

Dit ga je doen
Als HR Manager ben je medeverantwoordelijk voor het succes van de organisatie en welzijn en prestaties van alle collega's. Dit wil zeggen, het bedenken en uitvoeren van een hedendaagse en progressieve HR- strategie- planning- en- budgettering voor (alle werkmaatschappijen binnen) de MSQ-groep volgens de gemaakte afspraken en SLA's. Met name het verder uitbouwen van een platform voor het binden, begeleiden en ontwikkelen van talent is essentieel. Daarbij stuur en begeleid je het HR-team met daarin twee Recruiters, twee HR Adviseurs, een (duurzaam inzetbaarheid) Casemanager, drie HR-specialisten en een Salarisadministrateur op inspirerende en stimulerende wijze. Tenslotte fungeer je als coach en sparringpartner voor de Raad van Bestuur en Directieteams.

Wie ben jij?
Jij hebt veel en allround HR-ervaring en gedurende zeker zeven jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke leidinggevende (MT) functie. Jij bent een echte alleskunner. Bovenal weet je de organisatie en haar medewerkers te inspireren, ontwikkelen en goed bij te staan door je persoonlijk en groepsgericht leiderschap, visie, samenwerking en prestatiegerichtheid. Je houdt van uitdaging en verantwoordelijkheid.

Ditbieden wij je
MSQ Services biedt een fijne en inspirerende werkomgeving waar je veel kan leren, pionieren, doorgroeien en fouten mag maken. We bieden bovendien een goede set arbeidsvoorwaarden met een startsalaris tussen de €6.000 en €7.500 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek, pensioenregeling, leaseauto en bonusregeling. We doen ons best om er een fijne en gezellige tijd van te maken met tijd voor een bak koffie, biertje en/of wijntje. Je krijgt 30 dagen (25 verlof en 5 ATV) de tijd om van dit alles weer bij te komen, als je belooft weer terug te komen vol met de beleefde avonturen.

Solliciteren?
Deze baan vól uitdaging laat je niet zomaar voorbijgaan toch? Solliciteer snel!
Of kom gewoon eerst eens langs voor een kop koffie om even de sfeer bij MSQ Services te proeven.
Eerst bellen of whatsappen met kan natuurlijk ook via .

Contact

  • Stephensonweg 2
  • 4207 HB Gorinchem Nederland


Functie:hr manager
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6000 – 7500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MSQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. HR Manager MSQ 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures