Vacature HR-manager

HR-manager in Gorinchem

Binnen de functie van HR-manager bij dit bedrijf kom je misschien wel in DE meest diverse functie die er is. Als HRM'er weet jij als geen ander dat de mensen binnen het succes bepalen. Je gaat continu aan de slag om nieuwe mensen aan te trekken, maar misschien nog wel belangrijker ook om de mensen binnen de organisatie te houden.

Thema's waarmee jij aan de slag zal gaan als HR-manager zijn onder andere: recruitment, employer branding, strategische personeelsplanningen, learning & development, digitaliseren van HR-processen en duurzame inzetbaarheid. 

Verder ben jij binnen deze functie de eindverantwoordelijke van de gehele HR-afdeling. Deze HR-afdeling bestaat uit een aantal HR-adviseurs en één recruiter. Verder zal je plaatsnemen in het mt-team, rapporteren aan de algemeen directeur en sparren met verschillende afdelingshoofden. Functie:HR-manager
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. HR-manager Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures