Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Gorinchem

Wij helpen graag om duurzame, impactvolle matches te realiseren.

Zoek je tijdelijke invulling van een sleutelpositie in jouw organisatie?

Wij helpen graag om duurzame, impactvolle matches te realiseren.

Zeestraat 64 2518 AC Den Haag +31 (0)70-219 94 40

HR Business Partner - Maritime Ventures

Gorinchem

Ben jij een proactieve, zelfstandige HR Business Partner, die van aanpakken houdt? En heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als HR professional binnen een internationale organisatie? Dan is deze unieke rol binnen de Damen Shipyards groep wellicht iets voor jou!

Organisatie

Damen Shipyards is een Nederlands bedrijf en inmiddels wereldwijd opererend met 12.000 medewerkers, op zowel het hoofdkantoor als 36 locaties wereldwijd. Op het hoofdkantoor in Gorinchem worden nog steeds schepen gebouwd, maar vindt ook de dagelijkse leiding van een aantal divisies en de groep plaats. Voor de divisie Maritime Ventures zijn wij op zoek naar een HR Business Partner om zelfstandig te ondersteunen op HR onderwerpen in de gehele breedte.

Positie

Als echte allrounder is het belangrijk dat je op zowel operationeel-, tactisch als strategisch niveau waarde kunt toevoegen en adviserend kunt optreden naar je stakeholders zoals lijnmanagement, MT en directie. Onderwerpen waar je onder meer mee bezig bent zijn talentmanagement, leiderschapsontwikkeling, performance management, opleidingen en organisatie brede projecten, zoals het optimaliseren van zoals implementatie van Workday en Diversity & Inclusion. Je rapporteert in je functie aan de HR Director Nederland en werkt nauw samen met het MT van jouw divisie.


Verder zijn jouw verantwoordelijkheden binnen deze rol:

 • Het optreden als een stevige HR Business Partner voor de managers van de ondernemingen onder Martime Ventures. Dit gaat over diverse brede HR vraagstukken (strategisch, tactisch en operationeel), zoals succession planning, performance management, verzuim, beoordelen, engagement, agile werken, juridische vraagstukken, etc.
 • Het onderbouwen van de advisering met relevante managementinformatie.
 • Efficiënte samenwerking opzoeken met je HR collega's binnen recruitment, Compensation & Benefits en global mobility en de andere divisies .
 • Pro-actief bijdragen aan HR- of organisatie brede projecten waarbij HR kennis gevraagd worden.
 • Het volgen van ontwikkelingen en informeren van het management over HR gerelateerde trends die van effect kunnen zijn op de business.
 • Het nemen van initiatieven op HR gebied waar verbetering mogelijk is, onder meer ten aanzien van strategische workforce planning en HR processen.

Profiel

Jij bent een zelfstandige, energieke en hands-on HR professional. Je hebt een aantal jaren brede HR ervaring opgedaan in een professionele omgeving. Je bent opzoek naar een omgeving waar jij je verder kunt ontwikkelen als HR professional op alle facetten van het brede HR spectrum.


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als HR Business Partner / HR Adviseur.
 • Je hebt affiniteit met de maakindustrie.
 • Allround HR ervaring op het gebied van in-, door en uitstroom.
 • Je vindt het leuk om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau te werken en schakelt hier gemakkelijk tussen;
 • Nuchtere, doortastende HR professional, een sterke gesprekspartner voor verschillende niveaus binnen de organisatie, die graag initiatief neemt en mensen meekrijgt vanuit enthousiasme. Je bent organisatiesensitief.
 • Je bent projectmatig sterk en je hebt ervaring met agile werken;
 • Je werkt planmatig, bent pragmatisch en hebt overzicht;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent naast een denker ook een doener;
 • Je bent gedreven om te leren, en je hebt de ambitie om je door te ontwikkelen in het HR vak.
 • Je spreekt en schrijf zowel Nederlands als Engels.

Is je interesse gewekt?

Neem contact met ons op.

HR Business Partner - Maritime Ventures

Gorinchem

Ben jij een proactieve, zelfstandige HR Business Partner, die van aanpakken houdt? En heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als HR professional binnen een internationale organisatie? Dan is deze unieke rol binnen de Damen Shipyards groep wellicht iets voor jou!

Head of HR

Amstelveen

For IMC Trading, we are looking for a strategic and people focused HR leader who thrives in a dynamic, fast-paced environment. A professional who can build and shape the people strategy, set the strategic direction and redefine what the HR function means to the company.

Wil jij werken bij een organisatie die écht het verschil wil maken binnen de agrarische sector op het gebied van duurzaamheid van onze maatschappij? Voor de Cosun Beet Company, de meest efficiënte suikerproducent in Europa, zijn wij op zoek naar een gedreven, ervaren en mensgerichte CHRO met een sterke visie op HR die ook graag bij wil dragen aan hun maatschappelijk missie.Functie:hr business partner
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vroom & Van den Heuvel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. HR Business Partner Vroom & Van den Heuvel 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures