Vacature Horecatopper

Horecatopper in Gorinchem

Voor 2-3 dagen in de week, waarvan 1 weekenddag, zijn we op zoek naar een horecatopper.

Functieomschrijving:

Wij zoeken iemand die leiding kan geven aan ons jonge team. Affiniteit met koffie is een pre mede als ervaring in de horeca, aangezien je naast leiding geven ook verantwoordelijk bent voor de mooiste koffies. Je bent een doorzetter, weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken.

Je werkt 2-3 dagen in de week. Uiteindelijk zou je jezelf op kunnen werken tot leidinggevende die verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen dagen. Je draait deze dan zelfstandig en stuurt jouw team aan.

Lees jij jezelf hierin? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatie en cv naar:

E

Voor de vrijdag en zaterdag zijn we op zoek naar iemand in de keuken. We maken al onze taarten en heel veel van onze recepten zelf. Dus daar gaat een hoop tijd in zitten.

Functieomschrijving:

Op beide dagen assisteer je de kok met het bereiden van gerechten. Mis en place voorbereiden, snijden, dingen marineren, aanmaken, taarten bakken, scones, granola noem maar op. Daarnaast help je zaterdag ook mee met het uitlopen van gerechten. Dus zo heb je ook nog contact met de gasten. Een diverse baan!

Lees jij jezelf hierin? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatie en cv naar:

AdresFunctie:horeca topper
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Espressobar Hugo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Horecatopper Espressobar Hugo 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures