Vacature Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur in Gorinchem

Dit ga je doen

Als Heftruckchauffeur word je fulltime ingezet in het centrale magazijn van dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en distribueren van een gevarieerd assortiment houten producten.

Jouw verantwoordelijkheden als Heftruckchauffeur omvatten niet alleen het efficiënt laden en lossen van vrachtwagens met behulp van de heftruck, maar ook het voorradig houden van het magazijn en het nauwkeurig inspecteren van uitgaande goederen, zodat onze gewaardeerde klanten altijd de juiste producten ontvangen.

Het is van essentieel belang te weten dat jouw rol als Heftruckchauffeur veelzijdig is en niet beperkt blijft tot het verplaatsen van pallets. Regelmatig zul je ook producten op lengte moeten vervoeren, zoals planken en ander houtmateriaal. Daarom is een ruimtelijk inzicht onmisbaar voor deze functie.

Heb je ervaring als Heftruckchauffeur of Reachtruckchauffeur, maar is jouw certificaat niet meer geldig? Of heb je als Magazijnmedewerker weleens met een heftruck gewerkt en wil je hier verder in doorgroeien? Aarzel dan niet langer en reageer direct! Onze RAAAK-vestiging in Gorinchem biedt jou kosteloos een (opfris)cursus aan, zodat je binnen één dag jouw heftruckcertificaat kunt behalen. Het certificaat wordt direct per post naar je verzonden en blijft vijf jaar geldig.

Klaar om binnenkort vol enthousiasme op jouw nieuwe heftruck te stappen? Wacht niet langer en laat jouw gegevens hieronder achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze vestiging in Gorinchem!

Organisatie- en afdelingomschrijving

De opdrachtgever ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment van houten producten ter verbetering van het interieur van de woning, waaronder deuren, op maat gemaakte kasten, vloeren, sanitair, horren en hout- en plaatmaterialen. Deli Home is marktleider in de Benelux en verkoopt haar assortiment in meerdere Europese landen.

Dit krijg je

  • Starters beginnen met €2.386,- bruto per maand
  • Als je al ervaring hebt op de heftruck start je met €2.500,- bruto per maand
  • Na 1 jaar verdien je al € 2.600,- bruto per maand
  • Je kunt zelf kiezen of je per week of per 4 weken uitbetaald wilt worden!
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding 
  • Opbouw pensioen
Functie:Heftruckchauffeur
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Heftruckchauffeur Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures