Vacature GZ Psycholoog

GZ Psycholoog in Gorinchem

GZ

Volwassenenzorg | 24-36 uuR | Gorinchem/Giessenburg

GZ

Wat ga je doen?

Als GZ heb je een eigen caseload waarbij intakegesprekken, indicatiestelling en individuele behandeling onder je takenpakket vallen. Daarnaast heb je een rol als regiebehandelaar en geef je werkbegeleiding en/of supervisie aan psychologen of psychologen in opleiding tot GZ-. Wil je groepstrainingen geven? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wil je meedenken over organisatie- of beleidzaken? Dan maken we hier ruimte voor in je takenpakket. Heb je affiniteit met het doen van diagnostiek? Ook dat kan onderdeel zijn van je werkzaamheden.

Perspectief staat voor een laagdrempelig en open contact tussen alle lagen in de organisatie en we willen vooral zinnige zorg leveren gericht op samenwerking en innovatie. Daarbij weten we dat er meerdere wegen naar Rome leiden. We vinden evidence-based werken belangrijk, maar geven je als behandelaar graag de ruimte je eigen stijl/behandelvoorkeur toe te passen. Daarbij moedigen we persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling aan en daar investeren we dan ook in.

Wie ben jij?

Uiteraard beschik je over de juiste diploma's; Dat wil zeggen een (bijna) afgeronde GZ opleiding. Daarnaast hou je van het werken in een jonge, dynamische organisatie.

Werken in een warm en enthousiast team

Bij ons eet je niet in je eentje achter je bureau, maar lunchen we gezellig samen. Ook bijzondere momenten vieren we met zijn allen. Dit maakt het werken bij Perspectief een feestje. Als onze nieuwe collega kom je terecht in een warm team wat bestaat uit 15 tot 20 collega's. Je team bestaat uit behandelaren voor volwassenen en ouderen, kind en jeugd behandelaren, collega's van de front office en een manager van de vestiging die tevens behandelaar is. Voor meer informatie over je overige Perspectief-collega's klik hier .

Wil je vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Plan een koffiemoment in op één van onze locaties of via beeldbellen.

De voordelen van werken bij Perspectief

Onze clienten geven onze zorg op Zorgkaart Nederland gemiddeld een 9.3! Ook horen we regelmatig dat onze locaties het 'huiskamergevoel' hebben. Ze voelen zich door de inrichting en de sfeer die er hangt snel op hun gemak op onze locaties. Kun jij je voorstellen dat jij ook in zo'n mooie kamer aan het werk bent?

Wat krijg je van ons?

Eigen werkplek

Een eigen (goed ingerichte) werkplek zien wij als vanzelfsprekend. Een laptop van de zaak ook.

Goed salaris

Je krijgt een goed salaris conform FWG 65 (minimaal €3835,- maximaal €5848 bruto per maand)

Pensioenregeling

Jouw oude dag is goed geregeld door deelname aan onze pensioenregeling.

Opleidingsmogelijkheden

We weten hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we je (interne) opleidingsmogelijkheden.

En wil je graag deel uitmaken van ons geweldige team? We leren je graag beter kennen in een gesprek!Functie:gz-psycholoog
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3835 – 5848
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Psychologenpraktijk Perspectief via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. GZ Psycholoog Psychologenpraktijk Perspectief 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures