Vacature Grondwerker

Grondwerker in Gorinchem

Dit ga je doen

Hoe je dag er uit ziet als Vakman Infra? Om 07:00 uur begin je op de zaak, samen met je collega's met een bakkie koffie. De bus hebben jullie de dag ervoor al geladen, dus dat hoeven jullie in de ochtend in ieder geval niet meer te doen. Na een korte bespreking van de dag gaan jullie naar locatie toe, waarbij het werk alleen uitgevoerd kan worden als het niet regent. Mocht het dus een keer voorkomen dat het de hele dag regent, kan het zijn dat je betaald verlof krijgt.  

De locaties waar je naar toe gaat zijn erg verschillend. Dit kan zijn het zagen en vullen van voegen langs de tramrail op de Dam in Amsterdam. Maar ook het repareren van scheuren in het asfalt op één van de vele dijken in Zeeland. 

Eenmaal op klus aangekomen begin je met je taak uitvoeren. Als je nog niet veel ervaring hebt begin je met het bestrooien van de voegen waarna deze gedicht kunnen worden met de machine. Mocht je al meer ervaring hebben mag je meteen op de machine werken. Jullie stoppen weer op tijd met werken zodat jullie rond 15:30 weer op de zaak zijn. Daar laden jullie de bus weer in voor morgen, en dan zit de dag er al weer op! 

Het leuke aan deze functie is dat je hier nog geen eens ervaring in hoeft te hebben. Als jij bereidt bent om nieuwe dingen te leren, ben je zeer welkom om te reageren. Je mag zelfs in verloop van tijd je vrachtwagenrijbewijs behalen via het bedrijf! 

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan bij dit gezellige familiebedrijf? Reageer dan nu! Wil je graag nog wat meer informatie? Geef ons dan vooral even een belletje!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf werkzaam in de wegwerkzaamheden. Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een klein en gezellig familiebedrijf. Iedereen kent elkaar goed en op vrijdagmiddag is er een gezellige borrel en sluiten jullie de week af met elkaar.

Dit krijg je

  • Een startsalaris wat loopt tussen €2.900,- en €3.200,- bruto per maand;
  • De mogelijkheid om kosteloos je VCA behalen via Raaak personeel! 
  • De mogelijkheid om kosteloos je vrachtwagenrijbewijs te behalen via jouw nieuwe werkgever;
  • Je treedt meteen in dienst bij jouw nieuwe werkgever;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 ATV dagen.


Functie:Grondwerker
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Grondwerker Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures