Vacature Gezocht: enthousiaste calculator/projectvoorbereider

Gezocht: enthousiaste calculator/projectvoorbereider in Gorinchem

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een calculator/projectvoorbereider. Je bent de schakel tussen het bedrijfsbureau en de productie en daarbij verantwoordelijk over het gehele calculatieproces. Daarnaast tref je alle voorbereidingen voor de uitvoering. Je stelt de complete kostprijsbegroting op conform de aanvraagdocumenten waarbij je oog hebt voor risico’s en kansen. Het selecteren van leveranciers en ondernemers gaat je makkelijk af door de offertes te beoordelen op basis van de contractdocumenten. 

In het gehele proces ben je innovatief en creatief in het zoeken naar ontwerp oplossingen. Je komt te werken in een gezellig, klein team van 8 collega’s.  Functie:Projectvoorbereider, Calculator
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via p.kolen@eminentgroep.nl of 06 - 34 59 63 90. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Gezocht: enthousiaste calculator/projectvoorbereider Eminent Groep 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures