Vacature Gezamenlijke new Holland Dealers

Gezamenlijke new Holland Dealers in Gorinchem

Gezamenlijke New Holland dealers

  • STAND:
  • J122

  • Mechanisatie

Over ons

De gezamenlijke New Holland dealers uit Zuid Nederland staan wederom op de komende Rundvee en Mechanisatie Vakdagen 2023 in de Evenementenhal te Gorinchem. Tijdens deze beurs zijn er diverse New Holland dealers aanwezig waaronder:

Op zoek naar allround sleuteltalent!

Gebruik je graag je handen en vind je het leuk om aan complexe machines en tractoren te sleutelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!! We hebben doorlopend ruimte voor echte sleuteltalenten die graag de handen uit de overall steken en er geen bezwaar mee hebben om door te gaan als anderen allang en breed aan de keukentafel zitten! We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en het mooiste is dat je iedere dag van je hobby je werk kunt maken!Functie:gezamenlijke new holland dealer
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Gezamenlijke new Holland Dealers RMV 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures