Vacature Gedreven en Enthousiaste Professional

Gedreven en Enthousiaste Professional in Gorinchem

Tubi Valves Nederland

Binnendienst verkoop, Ontdek Jouw Toekomst in Verkoop met Tubi Valves!

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor verkoop?

  • https://www.tubi-valves.nl
  • STAND: N109

Wat Bieden Wij?

Uitdagende Rol: Als lid van ons verkoop binnendienstteam ben jij de spil in onze klantgerichte activiteiten. Je ondersteunt klanten bij hun vragen, biedt oplossingen en draagt bij aan een vlotte verkoopervaring.

Samenwerking: Bij Tubi Valves geloven we in teamwork. Je werkt nauw samen met collega's van diverse afdelingen en speelt een cruciale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen.

Professionele Ontwikkeling: We investeren in jouw groei. Met trainingen en kansen om je vaardigheden aan te scherpen, helpen we je een expert te worden in verkoopprocessen en productkennis.

Innovatie: Tubi Valves staat bekend om zijn innovatieve benadering van technologie en klantrelaties. Je zult werken met geavanceerde tools en systemen om klanten de beste ervaring te bieden.

Passie voor Verkoop: Jij bent gepassioneerd door verkoop en klanttevredenheid. Je begrijpt de behoeften van klanten en streeft ernaar hun verwachtingen te overtreffen.

Communicatievaardigheden: Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken je in staat om effectief te schakelen tussen interne teams, leveranciers en externe klanten.

Resultaatgericht: Je bent gedreven om doelen te bereiken en bent niet bang om initiatief te tonen om uitstekende resultaten te behalen.

Organisatietalent: Het beheren van meerdere taken en prioriteiten is voor jou een tweede natuur.

Sluit je aan bij Tubi Valves en bouw aan een lonende carrière in verkoop binnendienst. Samen creëren we succes en blijvende klantrelaties!

Solliciteer vandaag nog via [sollicitatielink] en ontdek de spannende wereld van verkoop binnendienst met Tubi Valves. Jouw toekomst begint hier!

Contact

+31 (0)183 680 638Functie:professionals2
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Gedreven en Enthousiaste Professional Solids 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures