Vacature Gastgezinnen

Gastgezinnen in Gorinchem

Gastgezinnen gezocht

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen!

  • Heb je ruimte in je hart en in je huis om regelmatig, een dag of dagdeel, een kind met een beperking in je huis te ontvangen, zodat zij een leuke middag hebben.
  • Vind je het een fijn idee dat je hiermee de thuissituatie van het kind kunt ondersteunen en ontlasten?

Gastgezinnen bij Syndion; ieder kind verdient een kans!

Binnen Syndion wordt zorg, begeleiding en ondersteuning geboden aan kinderen en jongeren en hun gezinnen. Een gastgezin kan hierbij een ondersteuning voor ouders zijn. Wij zijn altijd op zoek naar gezinnen, alleenstaanden of paren zonder kinderen.

Wat hebben wij te bieden?

Dat vrijwilligerswerk onverplicht en onbetaald is, betekent niet dat er geen waardering tegenover dient te staan. Syndion vindt het belangrijk haar vrijwilligers te waarderen voor hun inzet, om hiermee de vrijwilligers te motiveren en te binden aan de organisatie. Waardering bestaat niet alleen uit een vergoeding en het geven van attenties, zoals een kerstpakket, maar ook uit scholing, zodat de vrijwilliger zich kan ontwikkelen, en het betrekken van de vrijwilligers bij Syndion door het bieden van informatie en zeggenschap.

Syndion. Doen we samen. Met jou?

Dan zien wij uit naar een kennismakingsgesprek om te kijken of jullie mogelijkheden matchen met de thuissituatie van het kind. Direct bellen kan ook!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemenmet Addi van Breugel, clustermanager, via .

Deel via:

Gastgezinnen gezocht

Vrijwilliger Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido AmbachtFunctie:gastgezinnen
Startdatum:01-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Gastgezinnen Syndion 01-10-2023

Bekijk ook andere vacatures