Vacature Gastgezin

Gastgezin in Gorinchem

Gastgezin

Syndion heeft als uitgangspunt dat kinderen en jongeren met een beperking in principe het beste kunnen opgroeien in het eigen gezin. Om dit voor ouders en kinderen haalbaar te laten zijn biedt Syndion voor de ontlasting van de thuisbasis de mogelijkheid om een cliënt tijd door te laten brengen in een gastgezin. Een gastgezin biedt opvang en laat de cliënt meedraaien in het ritme van het gezin, daarbij rekening houdend met de bijzondere wensen en mogelijkheden van het kind. Regelmatig meedraaien in een gastgezin is voor kinderen en jongeren met een beperking heel fijn. Het voelt veilig en vertrouwd en is tóch steeds weer een belevenis. De cliënten doen zoveel mogelijk mee met de gewone dingen in het gezin. De hond uitlaten, samen in de tuin werken, een spelletje doen of mee naar een verjaardag. Deze gewone dingen maken het vaak al tot een succes.

Doordeweeks of in het weekend
Een gastgezin kan op verschillende momenten een kind met een beperking begeleiden in het gezin. Dit kan wisselen van wekelijks tot 1 keer per maand, voor één of twee dagdelen per dag. Gastgezinnen vangen de cliënten vrijwillig op. Zij krijgen hiervoor een onkostenvergoeding. Vanuit Syndion is er een contactpersoon en het gezin krijgt ondersteuning.

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Vast dienstverband

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Gastgezin

×

Functie:gastgezin
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Gastgezin Syndion 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures