Vacature Franchisebegeleider Retail

Franchisebegeleider Retail in Gorinchem

 • Whisky soort

 • Land

 • Smaak

 • Gedistilleerd soort

 • Tonics

 • Geschenken

Franchisebegeleider Retail - 40 uur

Mitra Retail B.V. is een Nederlandse full-service organisatie binnen de slijterijbranche met meer dan 110 drankenspeciaalzaken in Nederland. Met een eigentijdse en toegankelijke formule voor ondernemers en een passie voor dranken is Mitra een groeiende en bovenal ondersteunende organisatie. Mitra is actief voor haar aangesloten ondernemers onder andere op het gebied van inkoop, marketing & communicatie, e-commerce & loyalty, winkelautomatisering en exploitatie. Bij Mitra zijn de ondernemers deels eigenaar van de formule. De betrokkenheid binnen de organisatie is mede daardoor groot en de bedrijfscultuur kenmerkt zich door een nuchter karakter. Mitra staat voor lokaal en betrokken ondernemerschap en hecht veel waarde aan de vrijheid van ondernemers binnen de formule en korte lijnen tussen ondernemers en de full-service organisatie, welke gevestigd is in Duiven. Vanuit deze full-service organisatie wordt er samen met de ondernemers gebouwd aan een sterke en toekomstbestendige formule.

U bent een ervaren franchisebegeleider en heeft, bij voorkeur, aantoonbare ervaring in een vergelijkbare organisatie met ondernemers. U bent in staat om op afstand aan te sturen en weet op basis van vakkennis, overtuiging en ervaring het vertrouwen van ondernemers te winnen. U heeft een goede visie op het consumentengedrag, ontwikkelingen binnen het retailkanaal en affiniteit met dranken. Een coach voor de ondernemers, die hen weet te enthousiasmeren en stimuleren om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Tegelijkertijd laat u zich niet met een kluitje in het riet sturen en bent u in staat om de collectieve organisatiedoelstellingen en afspraken naar de ondernemers te vertalen, deze met succes te realiseren en te borgen. Het bevorderen en bewaken van de formule uitgangspunten, het geven van een scherpe analyse en het verbeteren van de exploitatie behoren tevens tot de kerntaken.

Door uw bedrijfseconomische kennis analyseert u derhalve resultaat-overzichten, bent u gewend om op basis van kengetallen te sturen en komt op basis hiervan tot resultaatgerichte advisering en aansturing. U werkt in deze rol veelal 'in het veld' en vertaalt informatie naar het servicekantoor en visa versa.

Profiel

 • Minimaal 2 jaar ervaring in vergelijkbare functie;
 • Minimaal HBO- werk en denkniveau;
 • Sterke commerciële en resultaatgerichte drive;
 • Teamplayer;
 • Goede presentatietechniek is een pre;
 • Een absolute pre is het hebben van drank gerelateerde diploma's, zoals: liquoristendiploma, vinologendiploma en/of slijtersvakdiploma.

Mitra biedt u een uitdagende baan met de mogelijkheid om het verschil te maken binnen een dynamische organisatie met een energieke werksfeer. U krijgt de kans om zich binnen de organisatie door te ontwikkelen en verantwoordelijk werk met inhoud te verrichten. Het salaris is marktconform en Mitra biedt secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Interesse?

We ontvangen graag uw C.V. en motivatiebrief t.a.v. ()

Mitra Roermond, Remunj

Medewerk(st)er voor +/- 14 uur per week

Mitra Gorinchem, ZonneveldFunctie:franchisebegeleider retail
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mitra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Franchisebegeleider Retail Mitra 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures