Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Waspik

Financieel Administratief
Medewerker

Subtile

Op zoek naar een boeiende uitdaging als Financieel Administratief Medewerker?

Word een essentieel onderdeel van ons team!

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van inkoopfacturen en banktransacties, terwijl je tevens betalingen voorbereidt. Je werkt nauw samen met je directe collega's, waarbij teamwork centraal staat.

Vacature

Financieel Administratief
Medewerker

Wat ga je doen?

Je ondersteunt niet alleen de Financieel Manager bij het opstellen van rapportages en het voorbereiden van jaarrekeningen, btw-aangiftes en externe audits, maar bent ook een waardevolle schakel voor de Business Controller.

Je brengt de verschillende afdelingen binnen de organisatie samen en zorgt voor een vlotte informatiestroom.

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over een MBO+ denkniveau en bij voorkeur relevante werkervaring in de accountancy. Ervaring met Exact Globe is een pluspunt.

Je bent een gedreven teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling. Zelfstandig werken gaat je goed af, maar floreren in samenwerking met collega's is waar je energie van krijgt.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:financieel administratief medewerker
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Financieel Administratief Medewerker Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures