Vacature Event support medewerker

Event support medewerker in Gorinchem

Ontdek hoe je deel kunt uitmaken van een energiek team van 10-15 collega's en betrokken kunt zijn bij het volledige proces van beursorganisatie, van begin tot eind. Elke dag start om 08:00 uur, waarbij je leidinggevende de locatie markeert waar de stands geplaatst moeten worden. Je wordt dagelijks gekoppeld aan een andere collega, zodat je samen aan de slag kunt.

In deze rol werk je als allround medewerker bij Evenementenhal Gorinchem. Je taken variëren van het aansluiten van stroom-, internet- en andere technische voorzieningen tot het verlenen van ondersteuning bij onderhoud en gebouwbeheer. Operationele uitdagingen ga je niet uit de weg, maar beschouw je als mooie kansen. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de evenementen een doorslaand succes worden. Hierbij werk je nauw samen met het technische en facilitaire team. Samen vormen jullie een goed geoliede machine om evenementen vlekkeloos te laten verlopen.

Je zult profiteren van duidelijke instructies en efficiënte standbouwtechnieken om stands op te zetten, waarbij je snel de fijne kneepjes van het vak leert. Het merendeel van je dag bestaat uit het bouwen van stands en het moeiteloos monteren van verlichtingssystemen dankzij handige ophangmogelijkheden.

Nadat de stands sfeervol zijn verlicht, ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van huurmaterialen op basis van standnummers, waaronder tafels, stoelen en andere benodigdheden. Samen met je collega's zorgen jullie ervoor dat alles er perfect uitziet voor de beurs.Functie:Event support medewerker, productiemedewerker catering
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:14 – 14
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via divanohenkel@mail.werktalent.nl of 31183631201. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Event support medewerker WerkTalent 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures