Vacature Engineer

Engineer in Gorinchem

Wat houdt het in?

In de rol als engineer draag jij zorg voor het op een zo zorgvuldig mogelijke en technisch verantwoorde wijze ontwerpen en uitwerken van technische en soms com zeer complexe constructies. Dit doe je eventueel aan de hand van bestekken. Je verzamelt en verzorgt in- en extern advies over complexe technische installaties. Daarnaast maak je ontwerpen en/of schetsen in AutoCad en verzorg je (detail)tekeningen die nodig zijn ten behoeve van de van kabel en leiding tracés en horizontaal gestuurde boringen. Ook draag jij zorg voor het aanvragen en beoordelen van offertes van de leveranciers en bewaak je de kwaliteit van de geleverde producten. In de rol als Engineer onderhoud je veel contact met de opdrachtgevers, leveranciers en particulieren.Functie:technisch ontwerper, civiele techniek
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.fokker@eminentgroep.nl of 06 - 48 81 88 09. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Engineer Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures