Vacature Elektromonteur Openbare Verlichting - Vast

Elektromonteur Openbare Verlichting - Vast in Gorinchem

Als monteur openbare verlichting installeer en onderhoud jij innovatieve, veilige en energiezuinige verlichting in de openbare ruimte en langs de weg. Nederlandse gemeenten schakelen over naar slimme LED verlichting. Met alleen al ca 3,5 miljoen lantaarnpalen in Nederland is er veel te doen. Je gaat werken bij een erkend installatiebedrijf in de regio Gorinchem.

In deze baan als monteur openbare verlichting (OVL) werk je aan onder- en bovengrondse installatie en onderhoud van verlichtingstechniek. Het werk bestaat o.a. uit bekabelen, schakelmateriaal plaatsen, traceren en oplossen van storingen aan armaturen en lichtmasten, herstelwerk na aanrijschades, remplaceren, afmontage van bekabeling, het in bedrijf stellen van de verlichtingsinstallaties en het werken vanaf tekening. Veilig werken met  afzetting, blootlegging en uitvoering in de openbare ruimte is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Openbare verlichting staat niet op zichzelf. Zo is er de aansluiting bij verkeersregelinstallaties, afstemming van dynamische verlichting en koppeling met controlekamers. Samenwerking, planning en een goede werkregistratie behoren ook bij dit werk. Kortom, een afwisselende baan met veel buitenwerk bij een erkend installatiebedrijf in de infra.Functie:Elektromonteur Openbare Verlichting - Vast, Elektromonteur Openbare Verlichting
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aditech via werken@aditech.nl of 088-2348000. Of bezoek hun website https://www.aditech.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Elektromonteur Openbare Verlichting – Vast Aditech 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures