Vacature Docent Dienstverlening - Helpende Zorg en Welzijn - Docent Dienstverlening

Docent Dienstverlening - Helpende Zorg en Welzijn - Docent Dienstverlening in Gorinchem

Docent Dienstverlening

Kom jij ons versterken? Voor de sector Gezondheidszorg & Welzijn zijn wij op zoek naar een parttime docent Dienstverlening.

Wie zijn wij

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Onze school biedt diverse mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen én we hebben bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Het Da Vinci College onderscheidt zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. Het onderwijs is verdeeld over vier sectoren: Techniek & Media, Economie & Ondernemerschap, Gezondheidszorg & Welzijn en Arbeidsmarkt & Ontwikkeling.

Binnen de sector Gezondheidszorg & Welzijn worden diverse opleidingen verzorgd voor de beroepen binnen de wereld van Zorg & Welzijn en binnen de wereld van Kinderopvang & Onderwijs. Voor het domein Dienstverlening (DVL) zijn wij op zoek naar een collega die het team komt versterken. Het team is een gedreven team van ongeveer 15 collega's. We kennen onze studenten persoonlijk en werken hard om ze hun talenten te laten ontwikkelen. We geven onze passie voor het vak met veel enthousiasme aan hen mee.

Wat ga je doen

Je verzorgt lessen voor de opleiding Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2) op het gebied van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) en huishoudelijke activiteiten. Je verzorgt praktijk- en theorielessen gericht op voeding, persoonlijke verzorging en huishouden (koken en schoonmaken). Je leert studenten hoe je werk- en leefruimtes schoon en netjes houdt en je geeft sturing aan de (praktijk)instructeurs. Daarnaast word je op termijn ingezet als studieloopbaanbegeleider (slb) en binnen de beroepspraktijkvorming (bpv). Het betreft een veelzijdige functie ter ondersteuning van het team met ruimte voor eigen inbreng. De lessen worden zowel in Gorinchem als in Dordrecht verzorgd.

Wie ben jij

Je bent een enthousiaste, flexibele en teamgerichte collega. Je beschikt over een afgeronde lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn of een PDG of bent bereid een onderwijsbevoegdheid voor het mbo te behalen. Er wordt een klant- en markgerichte houding verwacht en een coachende houding naar de studenten. Je bent creatief, slagvaardig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig. Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep(en) niveau 2 en bent vaardig in het begeleiden van de studenten in hun leerproces. Je hebt bij voorkeur recente werkervaring binnen het mbo-onderwijs en ervaring met het geven van vakken binnen Dienstverlening, Zorg of het Sociaal Domein. Kennis van het werkveld is een pre.

Wat bieden wij

Enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een enthousiast team van betrokken mensen die permanent naar verbetering van het onderwijs streven. Uiteraard bieden wij jou een gedegen inwerktraject en indien van toepassing de mogelijkheid om je onderwijsbevoegdheid te behalen. Het betreft een parttime vacature voor 0,8 fte en de cao mbo is jou van toepassing. Je start met een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging. Salariëring in schaal LB (max. € 4.930 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Doorstroming naar schaal LC (max. € 5.573 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we:

  • Een ruime vakantieregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij het ABP.
  • Voordelen op basis van de werkkostenregeling en een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering.
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied en gebruik te maken van de faciliteiten die de interne scholingsacademie Connessione biedt.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag iemand spreken die je nog meer kan vertellen over het Da Vinci College en deze functie? Neem dan contact op met Anitha , domeinleider, op telefoonnummer .

Ja, ik wil deze baan!

Dan horen wij graag waarom je bij het Da Vinci College wilt werken en waarom je geschikt bent voor deze functie. Via de sollicitatiebutton kun je je interesse kenbaar maken, dit is mogelijk tot en met zondag 22 oktober 2023. Je kunt je sollicitatie richten aan Anitha .Functie:docent dienstverlening helpende zorg
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4930 – 4930
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Da Vinci College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Docent Dienstverlening – Helpende Zorg en Welzijn – Docent Dienstverlening Da Vinci College 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures