Vacature Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker in Gorinchem

  • Redactie Leerdamnieuwsvandaag
  • 18-10-2023

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Wil je graag aan de slag als Customer Service Medewerker in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2080 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche.

Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Weinig tot geen ervaring is vereist voor deze functie. Met een enthousiast team om je heen zal je alle kneepjes van het vak leren. Om deze rol goed te vervullen is het wel belangrijk dat je een aanpakkersmentaliteit hebt, communicatief vaardig bent, denkt in oplossingen en stressbestendig bent.

Verder spreek je Nederlands en Engels en ben je bekend met MS Office of in ieder geval handig met computers. Ook heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en toon je initiatief. Vanzelfsprekend ben je bereidwillig om in verschillende diensten en ook in het weekend te werken.


Arbeidsvoorwaarden

Dit is een vacature waarbij vrijwel geen ervaring wordt vereist dus het zou een mooi opstapje kunnen zijn voor iemand die wil doorgroeien binnen de logistieke wereld. Het startsalaris ligt rond de € 11,96,- bruto per uur waarbij je ook recht hebt op toeslagen en reiskostenvergoeding á € 0,19 per kilometer. Deze afdeling zoekt versterking dus we zoeken iemand die 32 of 40 uur per week beschikbaar is.

2080 - 2080 euro

Solliciteren op de functie van Customer Service Medewerker

Je kan reageren op de vacature tot 27-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres en telefoonnummer . De website van Unknown is https://166.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Customer Service Medewerker tot Karin Bakker.


Functie:customer service medewerker
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Customer Service Medewerker Olympia Uitzendbureau 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures