Vacature Creatieve Content Creator

Creatieve Content Creator in Gorinchem

Word jij onze nieuwe marketing collega?


Bij Van der Brugge Makelaardij zoeken we een Creatieve Content Creator (32 - 40 uur) die onze boodschap op verschillende creatieve manieren onder de aandacht brengt bij onze doelgroep. Dit doe je vanuit onze gezellige vestiging in de Gorcumse binnenstad.

Over Van der Brugge Makelaardij
Van der Brugge Makelaardij is gevestigd in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Sleeuwijk. Voor onze klanten staan we elke dag weer klaar om hun droomwoning een stap dichterbij te brengen. Dit doen we al 50 jaar! We hebben op onze social media kanalen het grootste bereik van de regio en zijn actief op Instagram , Facebook , LinkedIn , TikTok en Youtube. We werken elke dag aan het verbeteren van onze zichtbaarheid, zowel online als offline.

Wat ga je doen?
In deze functie maak je met tekst, beeld en vormgeving content van verschillende (digitale) media. Dit kunnen blog posts zijn, nieuwsbrieven, social media posts, video's en nog veel meer. Niets is jou te gek en de ideeën slaan je om de oren! Afhankelijk van het doel bepaal jij het beste middel en uitstraling. Je ondersteunt ons marketing team waarmee je samen alle marketingactiviteiten realiseert voor de verschillende bedrijven: de makelaardij, verzekeringen, hypotheken en projectontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?
Er is altijd meer dan genoeg te doen! Jij bent gelukkig een goede planner en weet je tijd efficiënt in te zetten. Je verzorgt de presentatie van onze woningen op social media met oog voor detail - door jou zien onze socials er prachtig uit en schieten onze volgers omhoog. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zit het wel goed; je werk komt af en je kunt zelfstandig uit de voeten. Je ondersteunt je collega's met uitvoerende taken en ziet zelf mogelijkheden om onze middelen te verbeteren.

Je gaat onder andere aan de slag met:

 • Content creëren voor onze sociale media kanalen met video's, grafisch vormgeven, foto's en blogs;
 • Opmaken en ontwerpen van diverse soorten promotiemateriaal;
 • Schrijven en opmaken van onze nieuwsbrieven;
 • Beheren van de communicatie op alle platformen;
 • Consistent verbeteren van de uitdraging van onze merken;
 • Het ondersteunen van je team bij dagelijkse werkzaamheden, evenementen en campagnes.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent enthousiast, zelfstandig en creatief;
 • Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands;
 • Je kent alle ins-and-outs van social media en weet hoe je dit in kunt zetten;
 • Je hebt een opleiding in de richting van multimedia design, grafisch ontwerp, communicatie of iets vergelijkbaars;
 • Je hebt gevoel voor ontwerp en kennis van verschillende design software (Photoshop, Indesign, Illustrator);
 • Je bent handig met een iPhone camera en kunt video's bewerken in Première Pro.

Waar kom je te werken?
De sfeer op ons kantoor is informeel en nuchter. Van der Brugge is een bedrijf waar altijd ruimte is voor initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Je komt te werken in het marketing team op ons kantoor in Gorinchem. Daar werken ook de binnendienst en makelaars, dus het is een gezellige boel! En gezellig, dat menen we: we lachen graag wat af met z'n allen en borrelen met veel liefde samen op vrijdagmiddag. Jaarlijks hebben we meerdere teamuitjes op de kalender waar we graag uitpakken.

Niet onbelangrijk… Wat bieden we jou?
Na onze waslijst is het niet meer dan fair dat er wat tegenover staat! Content Creator is een afwisselende functie. We hebben je het liefst op ons kantoor in Gorinchem, maar natuurlijk fronsen we niet als je eens naar de tandarts moet/kinderen ophalen/de loodgieter binnen moet laten. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, goede koffie of (havermelk)cappuccino tijdens je werk, een glimmende Macbook die mee naar huis mag én de ondersteuning die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of dat een nieuwe opleiding, korte cursus, experimentele workshop of vakgerelateerd boek is: dat is aan jou. Je begint met een tijdelijk contract maar onze intentie is een vaste aanstelling.

Tovert deze vacature een glimlach op jouw gezicht? We horen graag van je! Stuur een mailtje naar of bel voor meer informatie .Functie:content creator
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Brugge Makelaardij o.g. Hypotheken en Verzekeringen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Creatieve Content Creator Van der Brugge Makelaardij o.g. Hypotheken en Verzekeringen 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures